Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Confraria de Pescadors aposta novament per la inserció de persones amb discapacitat intel·lectual


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/06/2015 04:48:04 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Confraria de Pescadors aposta novament per la inserció de persones amb discapacitat intel·lectual

Aquest matí s’ha signat el 6è Conveni d’Ocupació entre la Confraria de Pescadors de Blanes i la Fundació El Vilar d’Aspronis

Per sisè any consecutiu, el patró major de la Confraria de Pescadors de Blanes, Eusebi Esgleas, i la presidenta de la Fundació Privada El Vilar d’Aspronis, Maria Dolors Oms, han signat un conveni de col·laboració entre les dues entitats que permetrà que un treballador amb discapacitat intel·lectual vengui entrades per visitar la llotja. En aquesta ocasió, el conveni tindrà vigència de maig a octubre, i recull les tasques que ha de dur a terme el treballador en horari de tarda: la venda d’entrades a la llotja, encarregar-se del passi d’un audiovisual i proporcionar informació al públic assistent.


Ma Dolors Oms i Eusebi Esgleas - Fotografies: Ajuntament de Blanes
D’aquesta manera, la Confraria de Pescadors renova el seu compromís envers la inserció i la integració dels col·lectius amb risc d’exclusió, i aposta per la responsabilitat social i la protecció del treball de persones vulnerables. Actualment Aspronis ocupa mitjançant el Centre Especial de Treball (CET) El Vilar 120 persones amb discapacitat intel·lectual de la Selva i del nord del Maresme.


Signatura del conveni
També hi ha altres treballadors i treballadores que han aconseguit una ocupació laboral a través de la fundació. D’una banda, 60 professionals en serveis de jardineria; parcs infantils; mobiliari urbà; senyalització viària; gestió de residus; neteja de vehicles, oficines i comunitats; i manipulats industrials. De l’altra, s’han inserit més de 50 persones en l’empresa ordinària amb seguiment i suport per a l’adaptació del treballador amb discapacitat al lloc de feina.
Data de realització: 05/06/2015 | Data de la darrera actualització: 05/06/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300