Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Teatre i l’Esbarjo de Blanes allotgen la 22a Mostra d’Instituts Públics


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/06/2015 03:18:14 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

MOSTRA TEATRE IES 2015El Teatre i l’Esbarjo de Blanes allotgen la 22a Mostra d’Instituts Públics

Durant tres dies alumnes de 17 instituts gironins, inclosos els 3 de Blanes, representen les obres i muntatges que han estat assajant des de principis d’aquest curs

Des d’aquest dimecres i fins divendres vinent el Teatre de Blanes allotja la 22a Mostra de Teatre de l’Ensenyament Públic Secundari de les comarques gironines, que compta amb la participació de prop de 500 participants sumant alumnes, professors i monitors. Durant tres dies, es representaran les obres i muntatges escènics que s’han estat assajant des del començament d’aquest curs 2014-2015, i que s’allotjaran tant al Teatre com a l’Esbarjo Parroquial.


XXII Mostra de Teatre d'Instituts Públics Gironins
En total, es tracta de 17 centres públics, entre ells els 3 de Blanes; l’Institut Serrallarga, l’Institut Sa Palomera i l’Institut S’Agulla. La resta de poblacions representades són Amer, Salt, Castell-Platja d’Aro, Ripoll, Vilablareix, Sant Feliu de Guíxols, Girona, Figueres, Banyoles, Celrà, Roses i Santa Coloma de Farners. També hi ha com a convidats l’INS Banús de Cerdanyola del Vallès i el Grup Jove de la companyia El Mirall de Blanes.


"Troyan@s", de l'INS S'Agulla
Avui dimecres la mostra s’ha encetat al Teatre, amb dos muntatges de sengles instituts blanencs. Primer els alumnes de l’Institut Sa Palomera han ofert l’obra Memòries d’un institut, que narrava la història d’un grup de companys exalumnes d’institut que es troben al cap de 15 anys en un bar i recordaven la seva vida com estudiants. La sessió matinal s’ha completat amb l’espectacle Troyan@s, a càrrec de l’Institut S’Agulla. Dos germans que estan de viatge per Turquia visiten un museu on hi ha la reproducció del Cavall de Troia i, a partir d’aquí, seran testimonis d’excepció de la caiguda de Troia, juntament amb Ulisses i Menelau, i compartiran el final de les dones troianes: Hècuba, Andròmaca i Helena.


Els actors i actrius de l'Institut S'Agulla
La jornada d’avui també haurà inclòs les representacions de l’institut Salvador Espriu de Salt amb el muntatge Le mariatge de Polly; l’institut de Tossa presenta Quina vida!; el Grup Jove d’El Mirall la peça Maky el Navaja; l’institut de Vilablareix l’obra Donaràs la talla?; i finalment l’institut Serrallarga representa a la nit L’òpera de cinc euros i tres cèntims. Dijous al matí s’han programat vuit actuacions més, inclòs l’acte oficinal inaugural de la mostra, així com una demostració de Zumba a càrrec dels alumnes de l’Institut Serrallarga. Finalment divendres hi haurà les cinc darreres representacions i la cloenda de la mostra.

Data de realització: 05/06/2015 | Data de la darrera actualització: 05/06/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300