Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La veu i guitarra de Daniel Lumbreras enceten el XXIV Cicle de Concerts Música a l’Esperança


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/07/2015 04:18:33 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La veu i guitarra de Daniel Lumbreras enceten el XXIV Cicle de Concerts Música a l’Esperança

Aquesta nova edició inclourà 4 concerts, del 8 al 29 de maig, i completarà el programa amb Anxious Myopic Boy; Halldor Mar; i Anna Blasco & Guillem Serra Duet

Els propers quatre divendres d’aquest mes de maig torna a Blanes el cicle de concerts Música a l’Esperança, que enguany ha arribat ja a la seva 24a edició, i que s’allotjarà a la Capella de l’Esperança els dies 8, 15, 22 i 29, a les 10 de la nit. El programa musical s’enceta doncs el dia vuit de maig amb la veu i la guitarra de Daniel Lumbreras, que ofereix un repertori difícil de classificar.


Daniel Lumbreras - Actuació 8 de Maig
Amb pinzellades de música celta, d’arpegis i composicions meditatives, a voltes semblen mantres sufís, i a voltes s’acosta més al bossa nova, així com també als ritmes africans, a la rumba o a les sonoritats hawaianes. La base, però, és el pop folk, ric en matisos, molt líric i apassionant, on la veu és un instrument més, sense important l’idioma.


Anxious Myopic Boy - Actuació 15 de Maig
El segon concert del cicle tindrà lloc el 15 de maig i portarà la veu, guitarra melòdica i Loop Station RC-300 d’Anxious Myopic Boy, el nom artístic de Ricardo Macedo, un One Man Single Band portuguès. Aquest músic promet oferir una entretinguda vetllada amb particulars versions de temes que van popularitzar des de Depeche Mode fins a Dulce Pontes, passant per The Police o Radiohead.


Halldor Mar - Actuació 22 de Maig
La cita de la nit del 22 de maig no necessita de gaire presentacions pel públic de Blanes i Catalunya en general, ja que es tracta d’Halldor Mar, el nom artístic del músic nascut a Reykjavík (Islàndia) Halldór Már Stefánsson. Una de les seves peces més conegudes és la que es va triar per la sintonia de la careta d’entrada del programa de TV3 El Foraster, una bona mostra del pop rock de cantautor alternatiu que proposa Halldor Mar.


Anna Blasco & Guillem Serra Duet - Actuació 29 de Maig
Per últim, Anna Blasco & Guillem Serra Duet seran els encarregats de cloure el XXIV Cicle de Concerts Música a l’Esperança el 29 de maig. Ho faran amb una sessió d’standards, rhythm & blues, soul i jazz, entre d’altres. El cicle està organitzat per l’Associació de Música a l’Esperança amb la col·laboració de l’Ajuntament de Blanes i Floristeria Roser, i el preu de l’entrada per assistir a cada concert és de 10 euros.
Data de realització: 05/07/2015 | Data de la darrera actualització: 05/07/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300