Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El CAU celebrarà els actes centrals dels 50 Anys el proper cap de setmana


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/09/2015 10:31:56 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

50 ANYS CAUEl CAU celebrarà els actes centrals dels 50 Anys el proper cap de setmana

Del 15 al 17 de maig es continuarà festejant l'aniversari amb un “Giga Mosaic”, l’estrena d’una sardana, una pedalada, concerts, tallers i activitats per a tots els gustos i edats

El proper cap de setmana del 15 al 17 de maig l’Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa continuarà el cicle encetat fa uns mesos en motiu del 50è aniversari que ha complert l’entitat. Ho farà amb l’acte central, que inclourà diverses activitats adreçades per a tots els gustos i edats: des dels més petits fins als més grans, exescoltes que avui han esdevingut en pares i mares.


Fotografies: AEiG Pinya de Rosa
La celebració s’allotjarà principalment a la Plaça dels Dies Feiners, al Passeig de Dintre i al Passeig de Mar. Diverses entitats de Blanes i la seva àrea d’influència, així com l’Ajuntament de Blanes i l’empresa de gestió d’espectacles Zig, Zag, Zug, han col·laborat en l’organització de les activitats que tindran entretinguda la concurrència des del vespre del divendres dia 15 fins a la tarda del diumenge 17 de maig, pràcticament sense parar.

Un “Giga Mosaic”, l’estrena d’una sardana i activitats per a tots els gustos

L’activitat s’encetarà el vespre del 15 de maig amb la instal·lació de la decoració que ambientarà la Plaça dels Dies Feiners perquè allotgi els primers ingredients de l’acte central de l’aniversari, que es presenta amb el leitmotiv 50 anys fent camí!. El primer moment destacat serà el pregó inaugural que servirà per donar la benvinguda a tothom i que, per afegit, significarà el tret de sortida del cap de setmana.

La vetllada del divendres es completarà amb un Sopar per Compartir, on cal portar algun ingredient gastronòmic per compartir amb els assistents, i un concert a càrrec del grup Quin Cacau!, que amb el seu nom ja dóna pistes respecte qui poden ser els seus components.


L’endemà dissabte l’activitat s’encetarà a les 11 del matí, amb una Pedalada Popular que sortirà des del Monument a la Sardana del Passeig de Mar, i que inclourà un premi especial per a qui dugui la bicicleta amb la decoració més original. A la tarda l’activitat es traslladarà al Passeig de Dintre, on hi haurà el Pati de Tallers, amb 50 tallers per a totes les edats, així com una Cercavila Popular que comptarà amb la participació de la Colla Gegantera, els Manaies, l’Esbart Joaquim Ruyra, la Colla de Diables Sa Forcanera i la Banda del Col·legi Santa Maria.

En acabada la cercavila, l’activitat es tornarà a centrar a la Plaça dels Dies Feiners, on s’aixecaran pilars a càrrecs dels Castellers de l’Alt Maresme, els Maduixots, i s’oferirà una Xocolatada Popular. Per últim, hi haurà animació infantil amb The CircPatics i ja a la nit un concert amb tres grups convidats: Germà Negre, Itaca Band i Tropical Riots PD’S.

La jornada del diumenge s’encetarà amb una activitat carregada de simbolisme: la formació d’un Giga Mosaic dels 50 anys de l’escoltisme i guiatge blanenc. Per participar-hi cal inscripció prèvia, i tindrà lloc a partir de les 11 del matí al Passeig de Mar, a l’alçada del Monument a Joaquim Ruyra que hi ha davant de Casa Saladrigas.


Tot seguit, a les 13 h hi haurà una audició de sardanes amb la Cobla del Col·legi Santa Maria que inclourà l’estrena de la sardana 50 anys fent camí, un arranjament de Carles Marigó de la cançó que es va composar pel 50è aniversari. Finalment, l’acte central dels 50 anys del CAU de Blanes es tancarà amb una Arrossada Popular al preu de 5 euros el tiquet.

Per poder fer inscriure’s per participar al Giga Mosaic, o bé per comprar els tiquets de l’arrossada cal adreçar-se a Papereria Can Bitlloch, Farmàcia Sureda-Casamor o bé a la Papereria Laia.

Data de realització: 05/09/2015 | Data de la darrera actualització: 05/09/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300