Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Carles Capdevila i Adam Martin, protagonistes de la presentació del dossier sobre Blanes del “Diari Ara”


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/12/2015 09:55:38 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Casal La CooperativaCarles Capdevila i Adam Martin, protagonistes de la presentació del dossier sobre Blanes del “Diari Ara”

L’acte forma part del cicle “Ara fem ciutat”, dedicat a recórrer el territori català analitzant 27 municipis d’arreu del país, i coincideix amb el contingut dedicat a Blanes que es publica avui

Prop d’un centenar de persones van participar ahir al vespre a l’acte de presentació del dossier sobre Blanes que el Diari Ara ha publicat aquest dimarts 12 de maig, formant part del cicle Ara fem ciutat dedicat a recórrer el territori català i analitzar 27 ciutats del país. Els encarregats d’encapçalar l’acte van ser el director del rotatiu, Carles Capdevila, acompanyat del periodista blanenc Adam Martín.


Presentació dossier Blanes cicle "Ara fem ciutat"
La presentació es va organitzar a Blanes amb el suport de l’Associació Cultural La Focal i el Casal La Cooperativa, al local del qual es va allotjar la presentació d’aquest passat dilluns. El Diari Ara va iniciar el 27 d’abril una sèrie que s’allargarà fins al 23 de maig amb l’objectiu de retratar la realitat social i política de 27 poblacions catalanes.

Dos amfitrions de Blanes: Adam Martin i Salvador Macip

Cada ciutat catalana on s’estan realitzant els dossiers Ara fem ciutat compten amb el què s’anomena amfitrions. En el cas de Blanes, s’han escollit l’investigador i escriptor Salvador Macip i el periodista Adam Martín, que també va ser present a l’acte d’ahir dilluns. En aquest sentit, el periodista va descriure els principals atractius amb què compta la ciutat on s’hi va traslladar quan tenia un any i mig.


Carles Capdevila i Adam Martin
Després de compartir amb els assistents els seus records de la infantesa, Adam Martin va analitzar juntament amb Carles Capdevila els pros i contres de Blanes des del punt de vista social i econòmic, tractant a l’hora diversos temes de l’actualitat del municipi, així com els seus principals atractius. També es va donar un temps als candidats de les forces polítiques que concorren a les eleccions del 24 de maig perquè intervinguessin en aquesta anàlisi sobre Blanes, convidant-los a pronunciar-se sobre què faria falta des del seu punt de vista per millorar la població.


Finalment la presentació del dossier sobre Blanes, que es va allargar poc més d’una hora, es va tancar amb un torn obert d’intervencions del públic assistent. Durant l’acte alguns dels temes que van sorgir van ser des de la necessitat que es trobi un nou impuls al comerç i al turisme fins la manca d’una bona freqüència de pas dels trens de rodalies, passant per la zona turística dels Pins, les zones blaves i la perllongació de la C-32. També va sorgir en diverses ocasions un tema de fons on hi va haver-hi força coincidència: Blanes és un lloc ple de possibilitats que no acaben de despuntar perquè sembla que no hi hagi la necessària cohesió dels diferents sectors.Data de realització: 05/12/2015 | Data de la darrera actualització: 05/12/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300