Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Conca de la Tordera, a Aula Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/12/2015 09:52:49 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Conca de la Tordera, a Aula Blanes

La doctora en biologia per la Universitat de Barcelona, Stephanie Merbt, oferirà el 19 de maig a la Biblioteca una conferència que es presenta sota el títol “La Tordera: un riu humanitzat”

L’entitat cultural Aula Blanes ha programat per aquest proper dimarts, 19 de maig, la conferència mensual del cicle 2014-2015, comptant amb el suport del Centre d’Estudis Avançats de Blanes. En aquesta ocasió la xerrada anirà a càrrec de Stephanie Merbt, doctora en biologia per la Universitat de Barcelona, i tindrà lloc a la Sala d’Actes Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal, com és habitual a partir de les 20 h del vespre


Llera riu Tordera - Fotografies: Ajuntament de Blanes
Durant els seus estudis a la Universitat de Tübingen, a Alemanya, la doctora Merbt va realitzar unes pràctiques d’ecologia de rius al Centre d’Estudis Avançats de Blanes (CEAB-CSIC). Fascinada per la complexitat del funcionament dels ecosistemes fluvials, va tornar a Blanes a finals de 2008 per realitzar un màster (2009-2010) sobre l’impacte dels efluents de les depuradores a l’ecosistema del riu receptor.


Camí del costat de La Tordera
Presentada sota el títol La Tordera: un riu humanitzat, la xerrada parteix de l’evidència que els rius són importants per a la societat perquè aporten aigua al municipi, la indústria i l’agricultura, però també per a la qualitat de vida a nivell paisatgístic i d’esbarjo. Stephanie Merbt mostrarà com els rius són sistemes dinàmics que s’adapten a les condicions variables a què els sotmet l’home. La conferència posarà èmfasi en respondre preguntes com ara Quin són els impactes humans més importants a la Tordera?, Com s’adapta el riu a aquests canvis?, Com des del coneixement científic podem contribuir a una millor gestió?
Data de realització: 05/12/2015 | Data de la darrera actualització: 05/12/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300