Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Agrupació Artística Aragonesa recapta 970 € en una Gala Benèfica


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/13/2015 11:36:01 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Agrupació Artística Aragonesa recapta 970 € en una Gala Benèfica

L’espectacle ha recaptat diners a favor de l’Associació Esclerosi Múltiple de Blanes, Lloret i rodalies, i l’Associació Catalana Parkinson Blanes i comarca de la Selva

En aquests temps que corren, en què la crisi ens apreta a tots en major o menor mesura, qualsevol gest solidari s’agraeix encara més, perquè per petit que sigui ajuda a seguir endavant tot esperant que vinguin temps millors. Entre els col·lectius més tocats s’hi troben les entitats socials, que estan capejant com poden la situació.


Gala Benèfica de l'Agrupació Artística Aragonesa
Per ajudar-les, l’Agrupació Artística Aragonesa de Blanes va organitzar dissabte passat una gala benèfica que es va allotjar al Teatre. Ho va fer amb Fila 0 inclosa perquè d’aquesta manera, qui no pogués assistir-hi, no es quedés amb les ganes d’aportar el seu granet de sorra.

El resultat va ser prou positiu, ja que es van aconseguir reunir 970 euros. La casualitat va voler que fos just al 50%: 485 € recollits a la Fila 0 i els altres 485 € a través de les entrades adquirides pel públic assistent. La presidenta de l’entitat aragonesa, Clara Bolea, va explicar que els diners recaptats aniran d’una banda per a l’Associació Esclerosi Múltiple de Blanes, Lloret i rodalies, i de l’altra per a l’Associació Catalana Parkinson Blanes i comarca de la Selva, ACAPBLANES.


La idea d’organitzar la gala benèfica va sorgir des de l’associació d’aragonesos, no tan sols perquè tenen familiars afectats per les dues malalties, sinó també perquè al llarg de la seva història ja han col·laborat amb d’altres causes solidàries a través de gales benèfiques. Enguany ha estat el segon espectacle organitzat per segon any consecutiu a favor de l’Associació Esclerosi Múltiple i ACAPBLANES.


Precisament aquesta setmana culminaran els actes organitzats per aquesta darrera entitat en motiu del Dia Mundial del Parkinson, amb una visita als Jardins de Santa Clotilde de Lloret, i un dinar de germanor que tindrà lloc a Blanes. Ara, la propera celebració que estan preparant serà la celebració del desè aniversari d’ACAPBLANES, que va impulsar i presidir fins al 2013 Antoni Olmo.


Pel que fa a la gala benèfica d’aquest passat dissabte, va estar farcida de folklore aragonès. El concert va tenir dues parts, i va incloure una vintena de temes força variats, amb jotas a dues veus, cançons aragoneses, instrumentals o bé interpretades per solistes. Així, es va poder gaudir de temes com ara El Ebro es señorial, No llores corazón mío, Amor baturro, Bolero de Zaragoza, Pisando la nieve, o bé Testigo fiel de la historia.

Data de realització: 05/13/2015 | Data de la darrera actualització: 05/13/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300