Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Inscripcions completes al II Trail Selva Marítima per segon any consecutiu


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/13/2015 08:34:09 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Inscripcions completes al II Trail Selva Marítima per segon any consecutiu

El Grup Fondistes Blanes ha hagut de tancar les inscripcions quan encara falten 4 dies perquè tingui lloc la competició, que surt des de Tossa i finalitza a Blanes

La singularitat d’aquesta cursa a peu ha fet que una vegada més, per segon any consecutiu, el Grup Fondistes Blanes, organitzador de la prova, hagi hagut de tancar les inscripcions quan falten quatre dies perquè tingui lloc. El topall que s’havia fixat era de 500 participants, i el fet d’haver-los completat amb tanta antel·lació sens dubte és una prova de l’interès i recolzament amb què compta per part dels runners.


Fotografia: Àngel Delgado
El Trail Selva Marítima es disputarà el proper diumenge a partir de les 9 del matí, i té un recorregut que comença a Tossa, passa per Lloret de Mar i finalitza a Blanes, després d’uns 24 km de platges, penya-segats, roques, pinedes, atzavares, jardins botànics, camins de ronda, gavines i corbs marins. Sempre discorre arran de mar tot baixant a caletes on només s’hi pot accedir a peu, com la Morisca. També travessa fins a tres jardins botànics que són tota una icona de la Costa Brava: Santa Clotilde, Pinya de Rosa i Marimurtra.

L’arribada a Blanes, prevista pels volts de les 11 del matí, a banda de ser el final d’un esforç, també és una recompensa visual per a tots els participants. Això és perquè la línia de meta està situada al Passeig de Mar, emmarcada pel conjunt rocós de Sa Palomera com a testimoni d’aquesta gran festa del córrer. La solidaritat també és un dels components més amb què compta la prova, ja que 1 € del total de 18 € que ha costat cada inscripció, es destina a donatiu per a l’Associació blanenca Amics Joan Petit – Nens amb Càncer.Data de realització: 05/13/2015 | Data de la darrera actualització: 05/13/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300