Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Debat Electoral el 21 de Maig a la Sala de Plens


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/18/2015 09:36:29 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

ELECCIONS 2015Debat Electoral el 21 de Maig a la Sala de Plens

El diari El Punt-Avui, conjuntament amb el consistori blanenc, organitza un debat amb els caps de llista que concorren a les municipals, obert a l’assistència de públic

Blanes serà una de les 18 poblacions d’arreu de comarques gironines on el diari El Punt-Avui organitza un debat en motiu de les eleccions municipals d’aquest 2015. El debat tindrà lloc el proper dijous dia 21, a partir de les 20 del vespre, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Blanes, que col·labora amb el rotatiu en l’organització de l’acte.

A banda de poder seguir el debat en viu i en directe com a públic, també s’emetrà en directe en streaming, a través de la plana web de l’Ajuntament de Blanes, pel nou sistema de Vídeoacta que s’ha posat en marxa fa uns mesos, que compta amb la realització en directe de tres càmeres. Al debat s’ha convidat a participar els caps de llista de les nou forces polítiques que concorren: Miquel Lupiáñez (PSC), Quim Torrecillas (CiU), Joan Salmeron (EUiA-ICV-Pirates Blanes), Salvador Tordera (PP), Jaume Pujadas (CUP), Àngel Canosa (ERC), Sergio Atalaya (Ciutadans), Anselm Ramos (PDB-PROA) i Jordi Urgell (Batega per Blanes).


J.Urgell, J.Pujadas, J.Salmeron, M.Lupiáñez, Q.Torrecillas, S.Tordera,
A.Canosa i S.Atalaya - Foto: Ajuntament de Blanes
Moderarà el debat la periodista Anna Puig, cap de secció de Comarques Gironines a El Punt-Avui. L’objectiu és que els candidats a l’alcaldia puguin confrontar propostes, opinions i idees, a través de tres blocs temàtics, així com amb un quart i darrer bloc on els candidats podran adreçar el seu missatge final. En els tres primers blocs cada cap de llista disposarà de 2 minuts d’exposició inicial i, posteriorment, d’1 minut de torn de rèplica. En el quart bloc només hi haurà un torn de paraula per a cada candidat, reduït a un minut d’intervenció. D’aquesta manera, es calcula que comptant el temps amb què comptarà cada alcaldable, el debat s’allargarà durant més d’una hora i mitja.

El primer bloc tractarà sobre polítiques municipals per fer front a la crisi i les seves conseqüències, de manera que es podran debatre propostes en serveis socials, participació ciutadana, joventut, habitatge, sanitat, esports, hisenda, educació, etc. El turisme, equipaments i la mobilitat seran els temes que es proposa al segon bloc, i per això hi ha la possibilitat de parlar des de la protecció de les platges, passant per la Ciutat Esportiva, el projecte de perllongar la C-32 i els trens de rodalies, fins l’aparcament a la ciutat, la seguretat o el teatre, entre d’altres. Pel que fa al tercer bloc, planteja parlar sobre el procés de país i els recursos municipals: quines necessitats i mancances hi ha en aquest darrer àmbit, quin posicionament té cada força política sobre el procés sobiranista, etc.

Les altres 17 poblacions on s’hauran celebrat debats electorals amb El Punt-Avui durant aquesta campanya són Maçanet de la Selva, Girona, Figueres, Santa Coloma de Farners, Bescanó, la Bisbal d’Empordà, Salt, Lloret, Anglès, Palafrugell, Cassà, Torroella, Sant Feliu de Guíxols, Banyoles, Vidreres i Olot. En l’organització d’aquests debats han col·laborat 21 mitjans i entitats locals del territori gironí.Data de realització: 05/18/2015 | Data de la darrera actualització: 05/20/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300