Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Javi Castro i Imma Boada guanyen la II Trail Selva Marítima Memorial Carlos Cabezas


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/19/2015 02:24:27 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

TRAIL SELVA MARITIMAJavi Castro i Imma Boada guanyen la II Trail Selva Marítima Memorial Carlos Cabezas

El segon classificat ha estat Pere Boadas, del Grup Fondistes Blanes, organitzador de la prova, i es van lliurar 500 € a la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer, fruit de la inscripció

La segona edició de la II Trail Selva Marítima ha estat enguany un nou èxit després de l’estrena que va significar l’any passat en què es va organitzar per primera vegada. Una de les proves que recolzen aquest èxit és que, per segon any consecutiu, es van haver de tancar les inscripcions en les 500 places previstes quan faltaven encara uns quants dies perquè se celebrés.

A partir d’ara la cursa també es coneixerà com a Memorial Carlos Cabezas, en record d’un membre del Grup Fondistes Blanes que va morir a finals del passat mes d’abril mentre practicava el què més li agradava, l’esport de muntanya, a la Serra del Cadí. Abans que s’iniciés la sortida, un familiar de Carlos Cabezas i un dels membres del GRAE dels Bombers que el van rescatar, van adreçar unes paraules d’agraïment i record en la seva memòria. El mestre de cerimònies de l’acte, Manel Padrós, també va recordar un altre membre de la gran família del Grup Fondistes Blanes, José Sacristan, que va morir fa uns dies víctima d’una llarga malaltia.


Sortida II Trail Selva Marítima - Fotografies: Angel Bautista
Després de mantenir un intens i emotiu minut de silenci, es va fer un compte enrere per iniciar la sortida de la prova des de Tossa de Mar quan passaven pocs minuts de les 9 del matí. Quedaven per endavant 24 km de platges, penya-segats, roques, pinedes, jardins i camins de ronda fins culminar al Passeig de Mar de Blanes, on s’esperava l’arribada dels primers participants pels volts de les 11 del matí.

El primer en creuar la línia d’arribada va ser Javi Castro, del Club Natació Mataró, amb un temps de 2’07’20 hores en fer tot el recorregut. La segona plaça la va guanyar Pere Boadas, del Grup Fondistes Blanes, que va invertir 3’45 minuts més. Per últim, el tercer lloc ex-equo, va ser pels corredors del Club Esportiu Tordera Xavier Gil i Carlos Galobardes, amb una marca de 2’12’41 minuts.

Per la seva banda, en la categoria de dones, la primera en arribar va ser Imma Boada, del Club Olímpic Farners, amb un temps de 2’38’25 hores; el segon lloc el va assolir Lidia Ortega, del Dir Hispa, que va invertir 2’45’26 hores en fer tot el recorregut, i la tercera plaça la va guanyar Sònia Solé, del Club L’Aire, amb un temps de 2’47’13 hores.


Després que el president del Grup Fondistes Blanes, altres membres de l’entitat, familiars de Carlos Cabezas i el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, Xavier Marcos, van acabar de fer el lliurament de premis i obsequis als primers classificats, va arribar un altre dels moments especials de la jornada. Toni Rodríguez, president del Grup Fondistes Blanes, va lliurar al president de la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer, Joan Torner, un taló de 500 € com a contribució solidària. I és que, a banda del bon humor i bon ambient que va presidir la II Trail Selva Marítima, la solidaritat també va ser-hi present: 1 € del total de 18 € que costava la inscripció a la prova s’ha destinat com a donatiu a l’associació blanenca que té cura dels nens amb càncer.

A la seva arribada a Blanes, tots els participants van poder reposar forces amb entrepans, aigua, refrescos i begudes isotòniques, així com fruita i altres aliments. Els corredors i corredores també podien optar per fer-se un massatge terapèutic, fer-se fotografies en el photocall on hi havia el podi dels tres primers llocs o, per refrescar-se definitivament, capbussar-se al mar. Una opció que més d’un i una van triar per refer-se, aprofitant el dia d’autèntic estiu que va lluir aquest passat diumenge.

Data de realització: 05/19/2015 | Data de la darrera actualització: 05/19/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300