Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Campanya Recollida de Llet a l’Hospital Comarcal de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/26/2015 01:07:02 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Corporacio de Salut Maresme-laSelvaCampanya Recollida de Llet a l’Hospital Comarcal de Blanes

Està previst que es faci fins al proper diumenge 31 de maig als hospitals de Blanes i Calella per donar suport a la campanya “Cap nen sense bigoti” pel Banc d’Aliments

L’empresa que gestiona el servei de neteja dels Hospitals Comarcals de Blanes i Calella, ISS, amb el suport de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, s’ha adherit a la campanya Cap nen sense bigoti que està realitzant La Caixa pel Banc d’Aliments. Es tracta d’una recollida de brics de llet per incidir en la necessitat que tenen molts nens i nenes de consumir una quantitat de llet diària.


Actualment hi ha molts infants que no prenen llet per manca de recursos de les seves famílies, així com per la falta d’existències d’aquest producte que pateixen els Bancs d’Aliments. A Blanes el punt de recollida és al vestíbul principal de l’Hospital Comarcal de la Selva, i funcionarà fins al proper diumenge, 31 de maig. Els brics que s’hi vagin dipositant s’aniran retirant diàriament s’aniran emmagatzemant perquè, quan finalitzi la campanya, es faci arribar tot el material al Banc d’Aliments.Data de realització: 05/26/2015 | Data de la darrera actualització: 05/26/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300