Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Ciutat Esportiva Blanes acull diumenge la Trobada final del PDP de Bàsquet


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/26/2015 11:38:10 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

fragment logotip ciutat esportiva de Blanes (sports)La Ciutat Esportiva Blanes acull diumenge la Trobada final del PDP de Bàsquet

Participaran nois i noies d’arreu de Catalunya, en una experiència organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol amb la col·laboració de l’Ajuntament de Blanes

La Trobada Final del Programa de Detecció i Perfeccionament (PDP) tindrà lloc diumenge vinent 31 de maig a la Ciutat Esportiva Blanes, i aplegarà nois i noies dels anys 2003 i 2004. El PDB és una activitat que compta amb la participació d’una trentena de centres repartits arreu de Catalunya, i que es du a terme durant tot l’any. La trobada final d’aquest proper diumenge l’organitza la Federació Catalana de Basquetbol amb la col·laboració de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, i compta igualment amb Blue Planet, Sunny Sport, Nocilla i Panrico com a proveïdors oficials.


Jornada PDP Bàsquet a la CEB - Fotografies: Quim Llorens
La jornada s’encetarà a les 9 del matí i s’allargarà fins al migdia, amb la previsió que es disputin 66 partits a les 11 pistes que hi haurà habilitades al pavelló verd de la Ciutat Esportiva Blanes (CEB). Un dels al·licients amb què comptarà l’experiència serà la màquina de tir Gun 8000 de Shoot Tech, que estarà disponible per a tots els jugadors i jugadores durant tota la jornada. Arribada a Catalunya directament dels Estats Units, la màquina permet entrenar el tir a base de llençar a cistella repetides vegades i sense necessitat de preocupar-se del rebot.


Com a novetat, aquesta temporada s’han programat dues xerrades adreçades als pares i mares dels jugadors i jugadores que participen en aquest programa. La primera anirà a càrrec de la doctora en medicina de l’Esport, Sílvia Treviño, i tractarà sobre l’Alimentació en esportistes de formació, i la segona sobre Gestió emocional dels pares, amb Àlex Gordillo, llicenciat en psicologia i professor titular INEFC Lleida. Hi haurà dues sessions de cadascuna de les dues xerrades -dividides en dos grups per les famílies dels noi i noies nascuts al 2003 i al 2004-, i s’allotjaran al pavelló blau de la CEB.

Data de realització: 05/26/2015 | Data de la darrera actualització: 05/26/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300