Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Èxit del primer tram del 41è Vila de Blanes Optimist Campionat de Catalunya disputat al Club Vela


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 05/26/2015 10:47:39 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

ClubVelaBlanes2Èxit del primer tram del 41è Vila de Blanes Optimist Campionat de Catalunya disputat al Club Vela

161 regatistes d’arreu del litoral català han participat en el primer cap de setmana de la competició d’Optimist G1 i G2, on s’han disputat 14 proves

Un total de 79 regatistes al Grup 1 i 82 al Grup 2 van completar una prova més de les programades per a cada grup en el primer cap de setmana del 41è Vila de Blanes Optimist Campionat de Catalunya disputat els dies 23 i 24 de maig. Es tracta de la degana de les regates infantils arreu del territori català, i culminarà el proper cap de setmana del 30 i 31 de maig amb la segona part de les proves.


39è Campionat Catalunya Optimist - Fotografies: Alfred Farré
Les bones condicions meteorològiques de la badia de Blanes van permetre als regatistes de 18 clubs catalans –entre ells el Club Vela Blanes- gaudir de dos magnífics dies per practicar la vela. La resta provenen de Comarruga, Arenys, l’Escala, Cambrils, Vilassra, Vilanova, Palamós, Balís, Garraf, Masnou, Altafulla, Premià, Torredembarra, Estartit, Llançà, Salou i Port d’Aro.


Dissabte, dia d’inscripcions i de regals dels col·laboradors –Òptica Muralla i Coca-Cola-, el vent de 180 a 220 de set a tretze nusos va permetre iniciar la competició que va completar 4 proves, una més de les que estaven programades per la jornada. Per la seva banda, la jornada dominical es va disputar amb 6 nusos del 175 a la primera mànega i del 210 les dues següents. Val a dir que tant els esportistes com els membres dels diferents comitès i entrenadors van poder gaudir d’un pícnic a l’aigua, gentilesa de Pastisseria Marina.

Classificació Provisional 39à Campionat de Catalunya

Quan encara queda un cap de setmana per davant, la classificació provisional del Grup 1 la lidera Arnau Gelpí (CN Balís), seguit per Iset Segura (CN Balís), i Pol Marsans (CN Arenys) en tercer lloc. Per la seva banda, els regatistes blanencs Martina Casañé i Dani Cabré, estan situats a la 26a i 53a places respectivament. Al Grup 2 Nora Garcia (CN Masnou) encapçala la taula. La segueixen Ferran González i Lluís Blázquez, tots dos del CN Premià. L’únic regatista del Club Vela Blanes en aquest grup, Aleix Manresa, ocupa de moment la 48a plaça.


Perquè la primera part de la competició sortís rodona, es va comptar amb l’esforç i col·laboració dels voluntaris de l’Institut Serrallarga de Blanes. Un grup d’alumnes de 4rt d’ESO i del Cicle Formatiu de Vela de l’INS Rocagrossa en període de pràctiques, han sumat esforços per ajudar durant tot el cap de setmana. Aquest voluntariat ha estat equipat gràcies a la col·laboració de Porcus + El Tall i Construcam.





Data de realització: 05/26/2015 | Data de la darrera actualització: 05/28/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300