Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Policia Local de Blanes deté un dels presumptes autors d’un robatori amb força en un establiment


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/27/2015 03:33:58 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Policia Local de Blanes deté un dels presumptes autors d’un robatori amb força en un establiment

Els desconeguts han tallat la persiana i el vidre de la porta d’accés per poder entrar a l’interior, han forçat les màquines escura-butxaques i s’han endut la seva recaptació

Efectius de la Policia Local de Blanes han detingut la matinada d’avui dimecres, 27 de maig, un individu de 25 anys d’edat com a presumpte autor d’un robatori amb força en un establiment del municipi. En el moment de la seva detenció l’individu -que respon a les inicials R.C.R., té passaport de Romania i el seu domicili a Badalona-, duia al damunt una bossa de plàstic que contenia un total de 944’50 euros en monedes.

Els fets han tingut lloc quan faltava un minut per ¾ de 5 de la matinada d’avui dimecres. A aquesta hora la Policia Local de Blanes ha estat informada mitjançant una trucada telefònica alertant-los que uns quatre individus havien accedit a l’interior d’un bar situat al barri de Ca la Guidó. Des de la Prefectura de la Policia s’ha informat a les patrulles d’aquest fet, desplaçant-se a l’indret amb la màxima celeritat possible.


Persiana i porta d'accés a l'interior del local
Un cop arribats a l’establiment on presumptament s’estava produint el robatori, els agents de la patrulla han observat que la persiana de la porta d’accés al bar es trobava tallada pel mig, per la seva part inferior. Igualment, els agents han comprovat que el vidre de la porta per la qual s’accedeix a l’interior del bar també estava trencada per sota.

En aquest moment un veí de l’establiment ha indicat als agents policials que, poc abans que arribés la patrulla, quatre individus havien baixat corrent en direcció al centre de la vila per un carrer adjacent al bar, endinsant-se a l’interior del Parc Xon Martí, una zona boscosa propera a l’establiment. Immediatament, la patrulla de la Policia Local ha alertat la resta d’unitats, comunicant-los la posició on presumiblement podrien localitzar als presumptes autors del robatori.

Responent a l’alerta d’una de les patrulles, se n’han afegit dues més de la Policia Local de Blanes. A partir d’aquí, els agents de les tres patrulles han iniciat una intensiva recerca per la zona boscosa i, després d’una estona de recerca, dos dels agents han observat que en l’accés a un camí hi havia unes monedes al terra, així com unes tenalles/estisores de tallar metall. En aquest moment, també han pogut comprovar que hi havia una persona estirada al terra, amagant-se sota la vegetació per intentar passar desapercebut.


Interior de l'establiment on s'ha produït el robatori
Al veure’s sorprès per l’agent, que l’ha vist intentant despistar la recerca policial, el sospitós ha intentant fugir corrent, fent cas omís a les indicacions del policia, que l’indicava que s’aturés. Finalment, el fugitiu ha estat interceptat per aquest mateix agent, oferint resistència a la seva detenció, i havent de ser reduït amb la col·laboració de dos agents més. En el moment de ser detingut, el sospitós portava uns guants de treball i una samarreta de color negre que li tapava tota la cara excepte els ulls.

Paral·lelament, la Policia Local ha parlat amb el responsable de l’establiment on s’havia produït el robatori amb força, que ha explicat que només trobava a faltar la recaptació de les dues màquines escura-butxaques que hi ha en el bar. Un cop realitzada la inspecció ocular, els agents han observat que a l’interior del bar havien forçat les dues màquines escura-butxaques, les restes de les quals estaven escampades pel terra del local.


Una de les màquines escura-butxaques
Després que ja han finalitzat les primeres diligència del cas, la Policia Local de Blanes ha efectuat el seu traspàs als Mossos d’Esquadra perquè aquest cos policial continués amb les mateixes.Data de realització: 05/27/2015 | Data de la darrera actualització: 05/27/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300