Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Èxit de la I Fira d’Antiguitats de Mas Enlaire


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/30/2015 02:37:47 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Èxit de la I Fira d’Antiguitats de Mas Enlaire

L’AVV de Mas Enlaire ha organitzat avui dissabte, durant tot el dia, una fira que inclou tota mena d’objectes. Es tracta d’una prova pilot per valorar la possibilitat de fer-la periòdicament

A qui no li agrada triar i remenar, anar a la recerca d’objectes curiosos i que ens agrada col•leccionar, o bé, senzillament, articles decoratius o per regalar que són inèdits, irrecuperables pel pas del temps? Doncs bé, tothom qui s’hagi vist reflectit en aquesta pregunta ha tingut l’oportunitat d’esbargir-se passejant entre les parades de la 1a Fira d’Antiguitats que s’ha instal•lat durant tota la jornada d’avui dissabte al veïnat de Mas Enlaire de Blanes.


Fira d'Antiguitats de Mas Enlaire - Fotografies: Ajuntament de Blanes
Organitzada per l’Associació de Veïns d’aquest barri, l’activitat s’ha pogut realitzar comptant amb la col•laboració de la Societat Civil Tot Antic SCP i l’Ajuntament de Blanes. D’aquesta manera, al llarg de tota la jornada hi haurà hagut l’oportunitat de passejar-se per entre una vintena de parades que s’han instal•lat a la Plaça Onze de Setembre, a tocar del Mercat d’Abastaments.


Segons explica el president de l’entitat veïnal, Miguel Gallego, es tracta d’una prova pilot per veure com funciona la fira al llarg de tot el dissabte. Posteriorment, els paradistes i l’associació veïnal faran una reunió per valorar els pros i els contres de l’activitat amb l’objectiu que passi a organitzar-se de manera estable, potser cada tres mesos, o bé amb la periodicitat que entre tots plegats es cregui més adequada. Una altra possibilitat, tal i com relata Miguel Gallego, és que de cara a la següent edició es pugui ampliar el nombre de parades que vinguin a oferir els seus productes, ja que en aquesta primera edició hi ha hagut 10 paradistes que s’han quedat sense poder venir per manca d’espai.


De moment, en base a la gran quantitat de persones que han visitat la fira durant el matí –entre els quals també s’hi comptaven visitants estrangers, sobretot francesos-, l’experiència ja està sent tot un èxit de participació, i el regalim de gent que s’ha entretingut a les parades a la recerca d’objectes antics i curiosos ha estat constant. Així, s’hi pot trobar des d’articles de petit format –quinqués, monedes, cotxes en miniatura, coberts, càmeres fotogràfiques, etc- fins a grans objectes, com ara mobles, esquís, cassoles de coure, lleteres, màquines fotogràfiques i de filmar, projectors, màquines d’escriure, miralls, etc.


La propera activitat que organitzarà l’AVV de Mas Enlaire es farà el cap de setmana del 12 al 14 de juny, quan se celebraran les festes de barri. El divendres dia 12 hi haurà una actuació musical a la nit, mentre que l’endemà dissabte la jornada començarà al matí amb una sardinada popular seguida per manualitats, una master class de diferents modalitats esportives i de dansa. A la tarda hi haurà una xocolatada i inflables, l’actuació d’un mag i jocs infantils, i a la nit un doble concert amb Héroes de la Antártida (covers de Mecano) i Santi al Natural. El diumenge 14 de juny hi haurà una botifarrada i un vermut populars, un taller de dibuix i pintura i, finalment, un espectacle i animació a càrrec de l’Escola de Dansa Daina i l’Associació de Dansa Elancé.


Data de realització: 05/30/2015 | Data de la darrera actualització: 05/30/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300