Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La II Marxa Solidària Oncolliga de Blanes creix amb 160 participants més


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/01/2015 08:13:51 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La II Marxa Solidària Oncolliga de Blanes creix amb 160 participants més

L’entitat, que es va presentar a Blanes ara fa un any, fa un balanç positiu tant de l’esdeveniment esportiu com del primer any de vida, i avança nous projectes

Una vegada més, els ciutadans de Blanes i d’altres poblacions de la rodalia, així com els ocasionals visitants que eren a la vila el passat cap de setmana, van demostrar la seva solidaritat i, per afegit, el seu bon estat de salut. Ho van fer participant a la 2a Marxa Solidària Oncolliga’t en marxa, que va tenir lloc diumenge passat al matí, organitzada per la Fundació Oncolliga Blanes amb el suport del Grup Fondistes Blanes, entre d’altres entitats i institucions.


2a Marxa Solidària Oncollliga't en marxa - Fotografies: Toni Rodríguez
La marxa va comptar amb 460 participants, 160 més que en la primera edició del 2014, per la qual cosa Imma Bellatriu, presidenta de l’entitat, ha fet una valoració molt positiva del resultat aconseguit. Un dels al•licients amb que es comptava enguany era que els 450 primers inscrits serien obsequiats amb una samarreta de l’esdeveniment, de manera que n’hi van haver 10 que se’n van quedar sense.


La presidenta de la Fundació Oncolliga Blanes també ha fet un balanç positiu d’aquest primer any que l’entitat porta funcionant, després que tot just es va posar en marxa el maig de l’any passat, quan també va organitzar la primera edició de la marxa solidària. Imma Balliu ha avançat que es vol seguir fent préstec de material ortopèdic a les persones i/o famílies que ho necessitin, així com iniciar un grup de suport i un altre de gimnàstica que es coordini des de Blanes mateix.

Tots els diners recaptats a la 2a Marxa Solidària s’han destinat a finançar els serveis que ofereix la Fundació Oncolliga Girona a través de la delegació blanenca. La marxa va fer un recorregut aproximat de 7 km i, un cop acabada, els participants van poder recuperar forces a base de coca, fruites i aigua. També es va fer el sorteig de diferents obsequis, gràcies a la col•laboració de diverses empreses i establiments de Blanes.

Data de realització: 06/01/2015 | Data de la darrera actualització: 06/01/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300