Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Ajudar a tenir una òptima motivació a Aula Blanes


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 06/02/2015 04:24:23 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Ajudar a tenir una òptima motivació a Aula Blanes

El dimarts 9 de juny l’entitat blanenca ha programat la darrera xerrada del cicle d’enguany, a càrrec del reconegut divulgador i psicòleg esportiu Pep Marí

Ja se sap que quan arriba el mes de juny és temps d’encetar moltes coses, però també per tancar-ne d’altres. Una d’elles és el cicle de conferències mensuals que organitza Aula Blanes a la Biblioteca Comarcal. En aquesta ocasió, la darrera sessió s’ha programat per aquest dimarts 9 de juny, com és habitual, al punt de les vuit del vespre.


Pep Marí, ponent de la xerrada del 9 de juny d'Aula Blanes
La conferència de cloenda anirà a càrrec del reconegut divulgador i psicòleg esportiu Pep Marí (@pepmari4). Director del Departament de Psicologia del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat, en les seves xerrades barreja la passió per la psicologia amb la seva capacitat per divulgar. Autor de llibres de referència en el camp del rendiment esportiu com Aprender de los campeones i La felicidad no es el objetivo, recentment ha publicat la seva primera novel•la: Nos lo hubiéramos perdido todo.

Segons Pep Marí, la motivació va més enllà de tenir somnis, una il•lusió o ganes de fer alguna cosa. El treball en equip, la direcció d’un grup, l’autoexigència per assolir objectius, la competència dels entorns... són moltes les situacions que necessiten tenir una motivació alta i enfocada. A la xerrada d’Aula Blanes es repassaran les claus de la motivació i com es pot mantenir en el temps. Des de l’experiència de més de 20 anys en el camp de la psicologia esportiva d’alt rendiment, Pep Marí esbossarà les estratègies que ens poden ajudar a tenir una òptima motivació personal i de grup.




Data de realització: 06/02/2015 | Data de la darrera actualització: 06/02/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300