Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Tot a punt pel IV Blanes 12 del proper cap de setmana, amb més de 70 activitats i 140 empreses adherides


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/02/2015 11:27:32 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes12BTot a punt pel IV Blanes 12 del proper cap de setmana, amb més de 70 activitats i 140 empreses adherides

S’ha estat promocionant l’activitat amb concursos que han protagonitzat “Les peixateres de Blanes 12”. L’activitat es posarà en marxa divendres amb la Shopping Night, que culminarà amb un sorteig de l'ABBC amb 3.000 € en vals de compra

Quan falten pocs dies perquè comenci l’acció promocional, la vila de la Costa Brava ja ha iniciat el compte enrere perquè la quarta edició de Blanes 12 torni a superar l’èxit de les tres anteriors. L’activitat està organitzada per l’Ajuntament de Blanes i l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC), amb el suport i col•laboració de diverses entitats, empreses, comerços i establiments, alguns dels quals també actuen com a patrocinadors.


Acció Promocional amb "Les peixateres de Blanes 12"
Una vegada més, tot està a punt perquè durant tres dies la ciutat bulli d’activitats, que s’espera que aquest 2015 atreguin encara un major volum de participants. I és que aquesta vegada, per segona edició consecutiva, torna a coincidir amb el mes de juny, quan el bon temps que ja va lluir plenament el passat cap de setmana, garanteix poder gaudir de tots els atractius amb què compta la vila, als quals s’hi afegeixen els que s’organitzen en motiu de Blanes 12.


L’objectiu continua sent promocionar i posicionar el municipi com a ciutat comercial, turística i cultural de la Costa Brava. Per això, es compta amb la participació de 140 empreses i serveis adherits i més de 70 activitats que competeixen en varietat i atractiu. Tot això, a banda dels productes, activitats, espectacles, serveis i àpats que hi haurà, a preus i ofertes especials durant tots tres dies, des del divendres 5 fins al diumenge 7 de juny.

Promoció amb "Les Peixateres de Blanes 12"

Per informar i donar a conèixer aquest ventall d’activitats, el passat cap de setmana es va fer una acció promocional teatralitzada a peu de carrer, a càrrec de dues dinamitzadores. Es tractava de Les peixateres de Blanes 12, que es van passejar pel centre de la vila dissabte a la tarda i diumenge al matí repartint els característics fulletons amb el lema Mai t’havies imaginat un Blanes tan rodó: Blanes 12.


Una de les guanyadores dels concursos
Per fer l’acció encara més amena i interessant, les dues peixateres –que anaven vestides amb un típic davantal amb el logo i el color blau oficial de Blanes 12- també es van encarregar de fer concursos amb premis, als quals van convidar a participar als vianants que es van anar trobant al centre de la vila. Es tractava que contestessin preguntes relacionades amb Blanes –a quina comarca pertany, de quin estil arquitectònic és la font del carrer Ample, etc-. Tots els encertants de les preguntes entraven en un sorteig per triar el regal que els havia tocat.


En total, es van repartir 28 sopars per a dues persones entre dissabte i diumenge, gràcies a la col•laboració d’alguns dels restaurants que participen enguany al Blanes 12. També es va obsequiar als concursants amb altres al•licients, tot i que a banda de guanyar o no guanyar un premi, del què es tractava era de passar una estona entretinguda, contagiant-se amb el bon humor que van encomanar les peixateres amb la seva gresca.

Shopping Night i Sorteig de l’ABBC, que repartirà 3.000 € en vals

L’acció promocional de Blanes 12 s’encetarà divendres amb la Shopping Night, que s’allargarà fins a la mitjanit. Una 90ena de comerços del centre de la vila oferiran fins a aquesta hora els seus articles a preus especials, amb descomptes, promocions i ofertes que juguen amb el número 12.


La Nit de Compres culminarà a les 12’12 de la mitjanit, jugant amb el número 12 que identifica l’experiència. Serà llavors quan es tornarà a veure La peixatera de Blanes 12, aquesta vegada per fer de mestressa de cerimònies del sorteig que ha organitzat l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC).


Es repartiran 3.000 € repartits en 12 vals de compra de 250 € cadascun, a gastar en les botigues adherides a la campanya. Els números per participar al sorteig ja s’han començat a vendre, i per saber si s’és un afortunat guanyador o guanyadora, caldrà acostar-se a l’escenari de la cruïlla dels carrers Muralla i Raval.

Més de 70 activitats, entre elles dues sessions al Teatre de Blanes

Hi ha més de 70 activitats que s’han programat per aquests dies. D’entre aquestes, n’hi ha dues que s’allotjaran diumenge al Teatre. A les 12 del migdia, s’oferiran Els contes de Rialles, un espectacle infantil de creació pròpia que inclou un repertori de narracions explicades pels mateixos membres de l’Associació Rialles Blanes, i al qual s’hi podrà accedir comprant un Pack Familiar de 4 entrades al preu de 12 €.


A partir de les 7 de la tarda –al preu de 12 € 2 entrades- es representarà L’home amb qui somien les dones quan somien en homes, a càrrec del grup de teatre del Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar. L’espectacle és una comèdia sobre el món de la parella i del teatre amb tocs de musical, en la línia del Diari de Bridget Jones, Sexo en Nueva York, La boda de mi mejor amiga, o El otro lado de la cama.

També hi haurà tallers, visites, màster class, i un complet i variat llistat d’al•licients que s’aniran succeint des del vespre del divendres fins diumenge a la nit. La música i la tradició també seran dos altres elements destacats, amb el concert de Tapeo Sound System dissabte a la nit; així com la Trobada de Big Bands i l’Exhibició Castellera de la Colla de l’Alt Maresme, que es fan la tarda del dissabte.Data de realització: 06/02/2015 | Data de la darrera actualització: 06/02/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300