Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Es posa en marxa la renovada Oficina de Turisme de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/05/2015 08:23:06 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Es posa en marxa la renovada Oficina de Turisme de Blanes

Aquesta tarda s’ha obert de nou l’oficina de la Plaça Catalunya, que ha guanyat en comoditat i atractiu, després d’unes obres de reforma que s’han fet durant aquests mesos

Avui divendres s’ha tornat a posar en marxa l’Oficina de Turisme de la Plaça Catalunya, després que durant els darrers mesos s’hi han estat fent diverses obres de reforma. Per celebrar la seva reobertura i de pas visitar les noves instal·lacions, aquesta tarda s’ha donat la benvinguda a tothom qui l’ha visitada amb productes gastronòmics de Blanes: una copa de cava Laviret acompanyat de carboneres, uns bombons de xocolata de la centenària Pastisseria Orench.


Posada en marxa Oficina de Turisme Plaça Catalunya
Al llarg de la tarda han visitat la instal·lació remodelada l’alcalde i la regidora de Promoció de la Ciutat en funcions, Josep Marigó i Lara Torres respectivament, així com d’altres regidors i regidores de l’actual i el futur Ajuntament de Blanes. També s’hi ha acostat el president del Gremi d’Hostaleria, Enric Portas, així com el president de la Confraria de Pescadors, Eusebi Esgleas, entre d’altres.

Obres de remodelació amb un cost de 32.065 €

La remodelació ha comptat amb un pressupost d’execució de 32.065 euros, un import que s’ha finançat amb la taxa turística que percep el municipi. L’espai ha mantingut l’antiga estructura fent un nou tancament per poder guanyar més espai, s’ha climatitzat la nova superfície ampliada, i s’ha aprofitat per introduir serveis per adaptar-se als nous temps.


L’objectiu ha estat que tant els visitants que s’hi adrecen per rebre informació com els seus treballadors guanyin en espai i comoditat a l’hora que, per afegit, la imatge turística de Blanes també sigui més atractiva. Els mobles de l’Oficina de Turisme han estat dissenyats i realitzats per les Brigades Municipals de l’Ajuntament, que s’han encarregat igualment de la seva instal·lació.

L’Oficina de Turisme de la Plaça Catalunya funciona de dilluns a diumenge amb horari partit: als matins de 9’30 a 14 h i a les tardes de 16 a 19 h. Durant l’estiu, aquesta funció la complementa l’Oficina dels Pins, situada en el cor de la zona turística, a la Plaça dels Càmpings.

Situació estratègica de l’Oficina de Turisme

El lloc on es troba situada l’Oficina de Turisme de la Plaça Catalunya és un dels principals punts de confluència del municipi, ja que hi coincideixen les principals vies d’accés. De fet, es pot considerar com el centre neuràlgic de Blanes, ja que al seu costat hi ha la Roca de Sa Palomera –un dels principals atractius turístics naturals de la vila-, així com la part més transitada pels vianants del Passeig de Mar i la platja.

Tot plegat, ha comportat que l’Oficina de Turisme s’hagi consolidat com un punt molt important d’atenció i informació turística al llarg de tot l’any, no tan sols durant l’estiu, ja que s’hi registra una afluència de visitants molt elevada. Un altre factor a tenir en compte és que, a banda dels enllaços amb l’Estació d’Autobusos, també hi conflueixen les parades de les línies de transport públic urbà i interurbà, i hi ha l’accés al pàrking soterrat.


Durant els darrers mesos, mentre s’han estat fent les obres de remodelació, l’atenció d’informació turística del municipi s’ha estat fent a unes dependències municipals del Carrer Ample.Data de realització: 06/05/2015 | Data de la darrera actualització: 06/05/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300