Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Ciutat Esportiva ha acollit els Jocs Emporion, amb prop de 3.000 participants


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/10/2015 05:32:11 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Ciutat Esportiva ha acollit els Jocs Emporion, amb prop de 3.000 participants

Ha estat el primer cop que els Jocs Esportius Escolars de Catalunya s’han fet a la CEB, amb un total de 14 disciplines esportives que s’han disputat entre Blanes i Lloret

La Ciutat Esportiva Blanes ha allotjat aquest primer cap de setmana de juny, els dies 6 i 7, la segona edició dels Jocs Emporion, que s’han disputat simultàniament a Lloret de Mar. Durant dos dies, doncs, les dues viles selvatanes han estat les seus d’aquest esdeveniment esportiu i educatiu a l’hora. Ha estat la primera vegada que l’esdeveniment ha tingut lloc en aquests dos municipis, després que la primera edició es va fer l’any passat a Figueres.


Jocs Emporion a la CEB - Fotografies: Eddy Kelele
Organitzat per la Diputació de Girona i la Representació Territorial de la Generalitat, les finals territorials dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya també han comptat amb el suport dels Ajuntaments de Blanes i Lloret, així com amb la coordinació tècnica dels consells esportius de les comarques de Girona. A Blanes, els Jocs Emporion han comptat amb prop de 3.000 participants: jugadors i jugadores acompanyats dels respectius tècnics i familiars.

Èxit de l’estrena dels Jocs Emporion a Blanes

En total, entre Blanes i Lloret han competit uns 4.000 nois i noies en 14 disciplines, la major part de les quals s’han fet a la Ciutat Esportiva Blanes, ja que aquestes instal·lacions permeten que s’hi puguin practicar un gran nombre d’esports sense moure’s d’un sol indret. Els participants provenien d’arreu de comarques gironines, que han competit per ser els primers en el medaller, i val a dir que, en relació a la primera edició disputada l’any passat, s’ha doblat el nombre d’esportistes.


Les 14 modalitats esportives que s’han disputat han estat: gimnàstica artística i rítmica, hip-hop, hoquei, futbol, handbol, natació, judo, atletisme, bàsquet, vòlei, patinatge, cros i twirling. Després de l’èxit assolit en aquesta segona edició dels Jocs Emporion s’espera que de cara a l’any vinent la Ciutat Esportiva Blanes torni a allotjar l’esdeveniment, que va esdevenir en una gran festa de l’esport escolar gironí.

Data de realització: 06/10/2015 | Data de la darrera actualització: 06/10/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300