Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Gran actuació del blanenc Guillem Pujol als Jocs Europeus de Bakú 2015


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/30/2015 04:28:20 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Gran actuació del blanenc Guillem Pujol als Jocs Europeus de Bakú 2015

El nedador de 18 anys d’edat gairebé ha obtingut la medalla olímpica europea al quedar 4rt en la prova de 4 x 200, i també ha aconseguit destacades places, dins els 10 millors d’Europa

Guillem Pujol Belmonte ha tornat de les Olimpíades Europees celebrades a Bakú (Azerbaidjan) la setmana passada, havent assolit molt bons resultats. En la primera jornada, el nedador blanenc va fer el seu debut en la competició, que vindria a ser l’equivalent del Campionat d’Europa Júnior, inclòs aquest any en aquests jocs de nova creació. Ho va fer en la prova dels 400 metres lliures, obtenint una millor marca personal de 3:55.87, resultat que li va suposar situar-se al 9è lloc de la classificació, a un sol pas de la final de la prova.


Guillem Pujol a les Olimpíades Europees - Imatge: RTVE
L’endemà mateix, Guillem Pujol va nedar els relleus 4 x 200 lliures i va ser precisament ell qui va iniciar la prova aconseguint batre el rècord del Club Natació Mataró al qual pertany, amb un crono de 1.50.97 que va permetre al seu equip classificar-se per disputar la final. En aquest sentit, el resultat de la final va ser disputadíssim, i l’equip d’en Guillem es va quedar a tan sols un pas del podi al classificar-se a la més que destacada 4a posició.Guillem Pujol 1er lloc Travessia al Port - Fotografia: Quim Llorens
En individual, el nedador blanenc es va classificar a la 10a plaça en la prova dels 200 metres lliures amb un crono d’1:51.74, lleugerament per sota de la seva millor marca assolida en la primera posta del relleu el dia anterior. Per últim, en la darrera modalitat de natació on va participar, el relleu de 4 x 100 estils, l’equip va aconseguir fer una prova molt completa, assolint la 6a posició, entre els 10 millots d’arreu d’Europa. Guillem Pujol va tornar d’Azerbaidjan diumenge passat, i l’endemà dilluns ja estava entrenant de nou al CAR de Sant Cugat.
Data de realització: 06/30/2015 | Data de la darrera actualització: 06/30/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300