Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Fran Zurita, Sots Campió d’Espanya elit en ciclisme


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/30/2015 04:25:23 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Fran Zurita, Sots Campió d’Espanya elit en ciclisme

El ciclista blanenc ha assolit aquesta destacada fita en una cursa on la victòria d’Alejandro Valverde va propiciar-li el sots-campionat

El passat cap de setmana es va disputar a Caceres el Campionat d’Espanya de Ciclisme que aplegava en una mateixa cursa corredors de categoria elit i professional, i entre els quals s’hi comptava el jove blanenc Fran Zurita. En aquesta prova, el corredor de Blanes va aconseguir una meritòria cinquena posició que, combinada amb la victòria assolida pel ciclista de Movistar Alejandro Valverde, li va suposar a Zurita poder proclamar-se Sots Campió d’Espanya en la categoria d’elit.

La particularitat d’aplegar ciclistes elit i professionals, va ser pel jove corredor blanenc tota una oportunitat per poder lluir-se davant de tant il·lustres rivals, i així ho va fer assolint una cinquena plaça que el reivindicava com una oportunitat de militar a la màxima categoria d’aquest esport. Un cop finalitzada la cursa, Fran Zurita va explicar, visiblement emocionat: “Tinc un sentiment contradictori. Per una banda tinc la impressió d’haver perdut l’oportunitat de la meva vida al no haver pogut rubricar la meva cursa amb una victòria absoluta. Per l’altra, no deixa de ser un cinquè i un Sots Campionat en el meu primer, i espero que últim any en la categoria”.


Alejandro Valverde i Fran Zurita, diumenge passat
El jove corredor blanenc va viure la cursa de manera particularment intensa per poder tractar de tu a tu grans figures de l’esport: “Malauradament els Movistar m’han agafat la roda i quan l’àcid làctic començava a fer estralls, Valverde m’ha passat, a uns 200 metres de meta, com una exhalació i ja m’he vingut a baix, preocupant-me únicament d’arribar. Malgrat la decepció del moment, sens dubte una bonica història per explicar, que espero que a partir de gener pugui ser el meu pa de cada dia”.

Ara, amb la injecció de moral pel destacat resultat aconseguit, i amb la tranquil·litat d’haver complert amb nota l’objectiu de la temporada, Fran Zurita afronta la segona part amb el propòsit de superar el nombre de victòries de l’any passat. També ho farà amb l’esperança que tot plegat li serveixi per aconseguir el contracte professional que, malgrat la seva brillant trajectòria, de moment encara se li resisteix.Data de realització: 06/30/2015 | Data de la darrera actualització: 06/30/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300