Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

16a Desfilada de Vestits de Paper del Casal Benet Ribas


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/06/2015 02:08:10 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

16a Desfilada de Vestits de Paper del Casal Benet Ribas

Diverses models van presentar els nous vestits confeccionats durant aquest any i l’anterior, en un esdeveniment que va congregar un gran nombre de públic dissabte passat

El grup del taller de vestits de paper de l’Associació de Pensionistes i Jubilats, del Casal Benet Ribas de Blanes, va protagonitzar dissabte passat a la tarda un dels esdeveniments que, sempre que es fa, congrega i atrau una gran quantitat de públic. Es tractava de la Desfilada de Vestits de Paper que enguany s’ha fet per 16a edició consecutiva.16a Desfilada Vestits de Paper
L’escenari que va allotjar l’acte va ser la Plaça dels Dies Feiners, on es va alçar la passarel·la per on van anar desfilant les models mostrant els espectaculars vestits confeccionats tant durant aquest any com en l’anterior, al 2014. L’Elvira, la Lluïsa, la Conxita, l’Antònia, la Pilar, l’Angelita, l’Alba, la Fina, la Lola, la Josefina i la Teresa van lluir uns dissenys que costa de creure que estiguin fets de paper, pels mil i un detalls amb què compten i l’acurat acabament que tenen.


Totes les peces són d’alta costura, semblants als què llueixen les models de les passarel·les de les grans firmes de Prêt à Porter. Si li afegim la professionalitat amb què desfilen les dones, al ritme de conegudes cançons de tots els temps, tot plegat contribueix a fer que la vetllada sigui molt apreciada sempre per un públic fidel, que no es cansa d’aplaudir la gràcia de les models.


L’elegància i l’atreviment en els dissenys competeixen amb els colors triats, que també ajuden a què l’esdeveniment sigui encara més vistós. Les exuberants creacions que confeccionen les membres del taller són mèrit de la modista Teresa Ger, que és qui s’encarrega de dirigir-les a totes elles.


Data de realització: 07/06/2015 | Data de la darrera actualització: 07/06/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300