Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Balanç positiu de les activitats estiuenques d’Aula Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/18/2015 11:40:41 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Balanç positiu de les activitats estiuenques d’Aula Blanes

S’ha fet una jornada intensiva sobre motivació amb Pep Marí, i aquesta setmana s’han realitzat tallers de robòtica, matemàtica i física adreçats al públic jove

Aula Blanes ha co-organitzat amb la Biblioteca Comarcal dues propostes estiuenques per dedicar-hi el temps lliure, totes dues de caràcter pràctic, que han estat valorades com tot un èxit tant pel resultat com per l’experiència que ha suposat per a l’entitat blanenca. Presentades com les IV Jornades Pedagògiques d’Estiu, han servit per confirmar que la divulgació pràctica és una opció molt bona per anar més enllà del saber com a contingut, una explicació que es dóna en forma de conferència.


Participants Tallers STEM
El primer cap de setmana de juliol es va fer un taller sobre estratègies i motivació dirigit a adults, a càrrec de Pep Marí, que el passat mes de juny ja havia deixat una positiva empremta a través de la xerrada que va protagonitzar en el cicle mensual d’Aula Blanes. El reconegut psicòleg del CAR de Sant Cugat i reputat divulgador va dur a terme un Taller sobre Motivació de Grups. L’objectiu va ser aprendre les estratègies més útils per a la motivació dels altres, així com la d’un mateix, a través de la pràctica.


D’altra banda, aquesta setmana de juliol s’ha estat fent a la Biblioteca Comarcal la primera experiència de divulgació pràctica en format Taller STEM de 4 dies, adreçat en aquest cas a joves estudiants d’edat ESO. La prova ha superat les expectatives que Aula Blanes s’havia plantejat inicialment, ja que un cop exhaurit el límit del nombre d’inscripcions, es va obrir fins i tot una llista d’espera a causa del gran interès que hi ha hagut.

En aquest sentit, les jornades han servit per visualitzar la bona salut de l’interès per la ciència dels joves. S’han fet tallers de matemàtiques, robòtica i física amb la intenció de compartir coneixements des de l’acció. Amb aquests dues activitats estiuenques, Aula Blanes ha tancat la temporada i ja s’està preparant per dissenyar la propera que començarà l’octubre d’aquest 2015, amb el bon gust de boca que els ha deixat l’entusiasme amb què han estat rebudes les seves activitats.
Data de realització: 07/18/2015 | Data de la darrera actualització: 07/18/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300