Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes viu un intens cap de setmana previ a la Festa Major de Santa Anna 2015


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/20/2015 03:37:10 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

FIRA D'ATRACCIONSBlanes viu un intens cap de setmana previ a la Festa Major de Santa Anna 2015

Milers de visitants ja s’han acostat a la Fira d’Atraccions allotjada al Passeig de Mar i al Recinte Firal dels Pins, que el proper 27 de juliol celebrarà el “Dia Econòmic”

Des del passat divendres i durant tot el cap de setmana Blanes ha viscut un intens inici dels actes previs a la Festa Major de Santa Anna 2015, que s’encetarà el dimarts 21 de juliol amb el pregó a càrrec del corredor d’ultra fons blanenc Xavi Marina. Vilatans i visitants s’han acostat ja a la Fira d’Atraccions que es va posar en marxa la tarda-vespre d’aquest passat divendres, i que continuarà funcionant fins al proper 28 de juliol amb la possibilitat que, com és habitual, pugui allargar-se encara uns dies més si els firaires ho demanen.


Fira d'Atraccions, dissabte passat
Durant aquests tres primers dies milers de persones ja s’han acostat a la fira, alguns per donar un tomb, d’altres per pujar a les atraccions i també hi ha hagut qui ha provat sort a les tómboles, o bé han posat a prova la seva punteria en les parades de tir amb balins amb els clàssics regals de fira, entre d’altres. La fira està instal·lada en dos espais: al Passeig de Mar, on hi ha les parades adreçades al públic infantil principalment; i al Recinte Firal dels Pins, amb atraccions pensades perquè les gaudeixin el públic jove i els adults.


Durant el proper dilluns 27 de juliol, en lliurar a les taquilles de les atraccions el tiquet verd de promoció 2 x 1, per la compra d'una fitxa li'n regalem una altra.


Per últim, en relació a aquesta mateixa qüestió cal dir que la novetat d’aquest any és que el dilluns 27 de juliol, el Dia Econòmic, tothom que compri una fitxa a la Fira d'Atraccions se li regalarà una altra fitxa per pujar-hi. Dia Econòmic= 2 x 1.


L’horari de funcionament al Passeig de Mar és des de les cinc de la tarda fins la una de la matinada, i al Recinte Firal d’Els Pins és des de les cinc de la tarda fins a les dues de la matinada. Amb tot, en funció del volum de públic que hi ha cada dia, les atraccions poden tancar-se abans d’aquest horari.

Data de realització: 07/20/2015 | Data de la darrera actualització: 07/24/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300