Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Banda del Col·legi Santa Maria tanca el pregó


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/21/2015 11:45:31 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Banda del Col·legi Santa Maria tanca el pregó

Els músics han interpretat un breu concert amb tres peces per tancar un acte durant el qual la plataforma “Aturem la C-32” s’ha fet visible per donar a conèixer les seves reivindicacions

Tot just després que l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, ha pronunciat les paraules d’inici de festa i s’han llençat els coets, els regidors i regidores i el mateix batlle han començat a baixar de l’escenari mentre, des del fons de la Plaça dels Dies Feiners es començava a sentir música festiva. Es tractava de la Banda del Col·legi Santa Maria, que enguany compleix els 50 anys de vida. Els membres de la banda han fet un breu recorregut entre les cadires on s’asseia el públic fins arribar davant de l’escenari.


Banda Col·legi Santa Maria - Fotografies: Javier Calvete
Per animar aquesta cercavila, els músics han interpretat un tema prou conegut, típic d’aquests dies; el galop que du per títol El meu promès. Després d’interpretar aquesta peça que ha finalitzat en formació dalt de l’escenari, la banda ha tocat un vals i finalment ha clos el breu concert amb la peça per excel·lència durant aquests cicle festiu a Catalunya des de fa unes quantes dècades: Festa Major, del grup La Trinca.


Al llarg de la Festa Major la Banda del Col·legi Santa Maria continuarà sent protagonista d’altres esdeveniments. Així, el dimecres 22 de juliol a les 10 protagonitzarà una Nit de Big Band a l’escenari de Festa Major de la Plaça dels Dies Feiners, en aquest cas com a formació de Big Band del Col·legi Santa Maria. D’altra banda el divendres 24 de juliol, juntament amb la Cobla de Palafolls, participarà en un concert que s’allotjarà al Teatre a partir de les 7 de la tarda, que inclourà una peça única i molt especial, que fusiona la música de dues cobles i una arpa.

Acte Reivindicatiu Plataforma “Aturem la C-32”

Des de fa uns quants anys el pregó d’inici de la Festa Major s’aprofita per part de diversos col·lectius per reivindicar algun tema relacionat amb la vila. Si fa més de 10 anys es va demanar que se salvés el paratge de Pinya de Rosa, avui diverses persones que lluïen la característica samarreta de la plataforma Aturem la C-32 han assistit a l’acte oficial que ha encetat el cicle festiu.


Membres de la plataforma durant el pregó - Fotografies: Stop C-32
D’altra banda, els membres del col·lectiu també han desplegat una pancarta al balcó de l’edifici del costat de l’Ajuntament de Blanes, visible pel públic que ha assistit a l’acte. Xavi Marina, el pregoner esportista i amant de la natura ha estat ovacionat quan ha parlat del patrimoni natural i cultural i, de fet, quan ha finalitzat l’acte s’ha fotografiat al costat dels membres de la plataforma. D’aquesta manera, el col·lectiu ha estat present en l’obertura de les festes de Blanes i té previst seguir fent-ho en més activitats d’aquests, així com durant l’estiu a Lloret i Blanes.


Membres de la plataforma, amb Xavi Marina
Data de realització: 07/21/2015 | Data de la darrera actualització: 07/21/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300