Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Desconvocada la vaga de neteja anunciada pel diumenge 26 de juliol


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/21/2015 10:11:58 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Desconvocada la vaga de neteja anunciada pel diumenge 26 de juliol

L’empresa de neteja Nora i els representants legals dels treballadors que havien avançat aquesta mesura han signat un acord per a la pròrroga i modificació del conveni col·lectiu

A finals de la setmana passada, els representants dels treballadors de la delegació de l’empresa Serveis Mediambientals de la Selva, Nora, van anunciar que el proper diumenge 26 de juliol, quan se celebra el dia central de la Festa Major de Santa Anna de la vila, iniciarien una vaga del servei de recollida i neteja d’escombraries. Finalment, però, l’aturada s’ha desconvocat després que els representants de l’empresa i els treballadors han arribat a un acord per a la pròrroga i modificació del conveni col·lectiu.


Seu de l'empresa Nora a Blanes
L’acord es va signar ahir dilluns, 20 de juliol, i preveu una vigència del conveni fins a finals d’aquest any, el 31 de desembre de 2015, així com la modificació de diferents aspectes relatius a la relació laboral. Nora és una empresa mixta participada pel Consell Comarcal de la Selva, l’Ajuntament de Blanes i l’empresa CESPA. Es va constituir el 29 d’octubre de 2009, i actualment dóna servei a 22 dels 26 municipis de la comarca selvatana.
Data de realització: 07/21/2015 | Data de la darrera actualització: 07/21/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300