Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Focs valencians per tancar el 45è Concurs Internacional de Focs d’Artifici


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/27/2015 01:31:15 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Focs valencians per tancar el 45è Concurs Internacional de Focs d’Artifici

La nit d’ahir diumenge va actuar la Pirotècnia Global Focs-Caballer FX del País Valencià, i el vespre d’avui dilluns està previst que s’emeti el veredicte que escollirà el primer premi

La quarta nit del 45è Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava d’aquest passat diumenge era especial per dos motius principals. D’una banda perquè coincidia amb el dia central de la Festa Major, ja que es celebrava la festivitat de Santa Anna, la patrona de la vila, i de l’altra perquè ahir es tancava l’edició d’enguany del certamen.


Espectacle Global Focs-Caballer FX - Fotografies: Quim Llorens
El vespre d’avui dilluns es reunirà la Comissió Tècnica i el Jurat Popular per emetre el veredicte del concurs, que aquest 2015 es pot dir que ha anat in crescendo. Així, dijous el primer espectacle va obtenir una valoració del públic més aviat freda, però en canvi l’endemà divendres els focs de la italiana Fireworks Lieto ja van aixecar aplaudiments continuats, culminant dissabte amb la impactant actuació de la Pirotècnia Accitana Ma Angustias, la guanyadora de les dues anteriors edicions.


Per tancar el 45è Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava ahir es va comptar amb la Global Focs-Caballer FX del País Valencià, de la llegendària i coneguda nissaga familiar de pirotècnics Caballer. L’expert públic de Blanes ha fet una valoració molt positiva de l’actuació, que va incloure trets típicament valencians, i que es va tancar amb el preceptiu cartell que recordava el dia gran que es vivia: Glòria a Santa Anna.

Finalitzen el Pla d’Actuació i del Pla de Seguretat i Emergències

Seguint l’espectacle del correfoc i del darrer dia del concurs de focs, com és preceptiu, hi va haver un dispositiu sanitari i de seguretat per garantir qualsevol tipus d’intervenció que fes falta per atendre possibles incidències. En el cas del correfoc, es van atendre cinc persones amb cremades, cops i contusions lleus, de manera qeu cap d’elles van necessitar ser traslladades.


Respecte la darrera nit del certamen de focs, es van fer un total d’onze assistències, de les quals quatre d’elles van necessitar trasllat a l’Hospital Comarcal de la Selva. Pel que fa a les edats del nombre total de persones ateses, la més jove te 16 anys, i la més gran 71 anys.

Data de realització: 07/27/2015 | Data de la darrera actualització: 07/27/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300