Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Dos reconeguts bloguers internacionals gaudeixen d’una Nit de Focs a Blanes i dels encants de la vila


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/28/2015 12:24:15 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Dos reconeguts bloguers internacionals gaudeixen d’una Nit de Focs a Blanes i dels encants de la vila

Són els productors del bloc de viatgers “The Travel Vlogger”, que diumenge passat van gaudir dels atractius del municipi i de l’últim espectacle del 45è Concurs Internacional de Focs d’Artifici

Coincidint amb el darrer dia del 45è Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava que va tenir lloc diumenge passat, van ser a Blanes per gaudir d’aquesta darrera nit dos reconeguts bloggers internacionals. La seva estada va ser possible gràcies a la col·laboració del Patronat de Turisme Costa Brava, juntament amb la regidoria de Turisme/Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Blanes.

Els dos bloggers són Brian Cox i Ivette Oliveira, productors de The Travel Vlogger, un bloc adreçat especialment als viatgers que aplega informació d’interès per a tots aquells a qui els agrada agafar la maleta o la motxilla i conèixer món. En aquest sentit, als autors els encanta compartir les seves experiències sobre on menjar, la vida nocturna, l’allotjament, els atractius i els esdeveniments que viuen allà on van.


"The Travel Vlogger"
Brian Cox i Ivette Oliveira van arribar a Blanes diumenge passat a la tarda, i es va encarregar de donar-los la benvinguda la tinent d’alcalde de Turisme i Promoció de la Ciutat, Txell Salarich, que els va avançar els principals encants amb què compta el municipi. Durant la tarda van poder gaudir d’aquests atractius mentre la vila es preparava ja per viure la darrera nit del 45è Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava, que ha tingut lloc del 23 al 26 de juliol.


Txell Salarich, Brian Cox i Ivette Oliveira
En aquest sentit, tots dos bloggers van presenciar l’espectacle dissenyat i creat per la Pirotècnia Global Focs-Caballer FX del País Valencià, que finalment ha quedat classificada a la segona plaça del certamen blanenc. Posteriorment, Brian Cox i Ivette Oliveira també van poder gaudir d’un dels esdeveniments de la Festa Major de Santa Anna de Blanes que cada any atreu cada cop més participants: el correfoc a càrrec de la Colla de Diables Sa Forcanera.

Val a dir que durant la seva breu estada els dos bloggers van ser obsequiats amb un lot de productes gastronòmics de Blanes, amb sengles ampolles de Cava Laviret, Cava Ses Vernes i Vi Cal Correu. Després de fer nit a l’Hotel Horitzó, situat a primera línia de mar, el matí d’aquest passat dilluns van marxar en direcció a la seva nova destinació, que aviat veurem reflectida al seu bloc: http://thetravelvlogger.com/
Data de realització: 07/28/2015 | Data de la darrera actualització: 07/28/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300