Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes iniciarà diumenge un intens i esportiu mes d’agost amb la 73a Travessia Popular del Port


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 08/05/2015 10:47:27 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

TRAVESSIA PORT 2015Blanes iniciarà diumenge un intens i esportiu mes d’agost amb la 73a Travessia Popular del Port

La prova de natació del proper diumenge dia 9 és l’esdeveniment més veterà de la vila. L’agost esportiu es completarà amb un aquatló, una caminada popular i la final de la supercopa d’handbol

Al llarg de tot aquest mes d’agost, Blanes allotjarà diversos esdeveniments esportius de caire popular que fan que el calendari d’aquest mes sigui especialment atractiu per als amants de la natació, el running i el triatló. A banda d’això, si bé enguany s’ha avançat una setmana respecte la data del 2014, durant les darreres edicions s’ha fet coincidir pels volts d’un cicle festiu estiuenc prou assenyalat a la vila: la Festa Major Petita, la de Sant Bonós i Sant Maximià.


Travessia del Port 2014 - Fotografies: Quim Llorens
La intensa agenda esportiva s’encetarà el diumenge vinent, 9 d’agost, amb la prova més veterana de totes les que s’organitzen actualment en aquesta localitat: la Travessia Popular del Port de Blanes, que enguany arriba a la 73a edició, i està inclosa a la marca de Blanes For Runners. Les següents proves destacades en el calendari esportiu de l’estiu seran el 16 d’agost, amb el VII Aquatló Popular Vila de Blanes; el dissabte 22 es farà la més participativa, la XXXIII Caminada Popular de la Nit de Sant Bonós; i finalment el divendres 28 d’agost les finals de la Supercopa de Catalunya masculina i femenina d’handbol

Una prova de natació emblemàtica a Blanes

Amb una distància d’uns 900 metres aproximats, la prova consisteix en sortir nedant des de la platja de Sa Palomera i arribar fins a la platgeta del port. Està oberta a la participació la tothom, estiguin o no federats. Els drets d’inscripció són de 4 € independentment de la categoria a la que es pertanyi, i es podrà fer fins al divendres 4 d’agost a la Ciutat Esportiva, des de les 8 del matí i fins les 9 de la nit.


Arribada 1er nedador 2013: Guillem Pujol
També es podran fer inscripcions el mateix dia de la prova, el 9 d’agost, des de les 8 del matí fins a 2/4 de 10, ja que a les 10 serà quan es donarà el tret de sortida per iniciar-la. Els nedadors i nedadores compten amb el suport de diverses embarcacions que fan el seguiment durant tota la travessia, en previsió que en algun moment algú pugui necessitar ajuda o atenció sanitària.


Podi Open Masculí 2014
Poden participar gent de totes les edats, i de fet a Blanes és tota una tradició cobrir-la com una fita emblemàtica a complir. Hi ha dues categories: Open Masculí i Open Femení, i es lliura un trofeu als tres primers classificats de les categories OPEN; als primers Locals en Masculí i Femení; així com al més Gran i al més Petit en masculí i femení.


A banda d’aquests trofeus, tots els nedadors i nedadores reben a la seva arribada una medalla de record que habitualment els lliuren a peu de platja l’alcalde de Blanes, així com regidors i regidores de l’Ajuntament. Posteriorment, tant l’entrega de premis com el refrigeri que s’ofereix a tots els participants, es fan a la llotja de la Confraria de Pescadors. Val a dir que un altre obsequi afegit és el que es dóna des de fa tres anys a cada participant inscrit: un barret de bany amb el logo de la prova.


La 73a Travessia Popular del Port està organitzada per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament amb la col·laboració del Club Vela Blanes, la Confraria de Pescadors, Ports de la Generalitat i les empreses Montal, Charters Nordkapp, Font Vella i Mc Donald’s. També compta amb el suport de la Diputació de Girona, Policia Local i Protecció Civil de Blanes.

Més informació: http://www.blanes.cat/docweb//73travessiaportdeblanes

Data de realització: 08/05/2015 | Data de la darrera actualització: 08/05/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300