Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Homenatge a Kim Romero i David Serra, del Club Bàsquet Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/21/2015 05:23:56 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Homenatge a Kim Romero i David Serra, del Club Bàsquet Blanes

L’entitat esportiva va lliurar sengles reconeixements a Kim Romero i David Serra per la seva trajectòria durant tants anys, darrerament com a jugador i coordinador respectivament

La Ciutat Esportiva Blanes va viure dissabte passat a la tarda un emotiu acte d’homenatge a dos destacats membres de la gran família del Club Bàsquet Blanes. Coincidint amb el primer partit de lliga del sènior masculí jugant a casa contra el CB Tiana, minuts abans que comencés, es va fer un reconeixement a la trajectòria de Kim Romero i David Serra.

Tots dos van començar a defensar els colors grocs i negres que caracteritzen i simbolitzen l’entitat des de ben petits, a l’Escola de Bàsquet. Després, van anar passant per totes les categories fins arribar al primer equip, i han entrenat i exercit diverses funcions dins del Club Bàsquet Blanes.


David Serra, l'alcalde de Blanes, Kim Romero,
i el president del CB Blanes
L’acte d’homenatge el van encapçalar el president del CB Blanes, Josep Pérez, acompanyat a la pista de bàsquet per l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez. En primer lloc, es van lliurar als dos esportistes sengles plaques de reconeixement i, posteriorment, una samarreta amb el seu nom i la data en què es feia l’acte de reconeixement, el 19 de setembre de 2015.


David Serra i Kim Romero
Kim Romero, jugador del primer equip, ha estat en actiu durant 26 anys, des de que tan sols en comptava 8. Malauradament, una lesió greu al genoll l’ha forçat a haver de deixar de practicar l’esport que sempre l’ha apassionat, si bé començarà a partir d’ara una nova etapa com a ajudant de l’equip sènior, així com dirigint equips base del Club Bàsquet Blanes.


Kim Romero
Per la seva banda, David Serra porta lligat al Club Bàsquet Blanes des de fa 23 anys, i en el seu cas es desvincularà temporalment de l’entitat per temes professionals, per afrontar nous reptes personals fora de Blanes. Igual que en Kim, en David també va començar com a jugador, i aquests darrers anys ha exercit de coordinador i entrenador d’equips.


David Serra
L’acte d’homenatge es va tancar aprofitant l’avinentesa per celebrar amb la gran família del Club Bàsquet Blanes una molt primerenca i recent incorporació. Es tracta de la Noa, que compta tan sols amb uns mesos d’edat, i és filla de l’actual entrenador de l’equip sènior masculí del CB Blanes, Jaume López. Val a dir que en Jaume és fill al seu temps d’un mític i incombustible periodista esportiu blanenc encara en actiu, Enric López, àlies Charlie.

Data de realització: 09/21/2015 | Data de la darrera actualització: 09/21/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300