Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Ciutat Esportiva Blanes es prepara per l’Eurockey Cup U17


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/29/2015 02:15:31 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

EUROCKEY CUP 2015La Ciutat Esportiva Blanes es prepara per l’Eurockey Cup U17

La competició d’hoquei sobre patins que s’allotjarà a la vila per segon any consecutiu tindrà lloc del 15 al 18 d’octubre, i comptarà amb la participació de 16 equips europeus

Des que es va posar en marxa la Ciutat Esportiva Blanes, cada vegada són més nombrosos els esdeveniments internacionals que, després de venir a competir per primera vegada, repeteixen de nou per la positiva experiència que els ha significat allotjar-se en aquestes instal·lacions. Aquest és justament el cas de l’Eurockey Cup U17, que reunirà en aquest municipi de la Costa Brava els 16 millors equips d’Europa d’hoquei sobre patins del 15 al 18 d’octubre, d’aquí a poc més de 15 dies.


Final HC Braga-HC Mòdena 2014
La modalitat que tindrà lloc a Blanes, la U17, és de recent creació, i es va estrenar justament en aquesta localitat gironina l’any 2014, coincidint amb la primera vegada que es feia aquí. Els 16 equips participants corresponen a vuit països, que buscaran guanyar el trofeu europeu guanyat la temporada passada per l’HC Braga de Portugal després de derrotar al llavors vigent campió d’Itàlia. Sumant els membres dels equips, cos tècnic i acompanyants, la competició mourà més de 200 persones fins a Blanes.

Durant quatre dies, els participants viuran una Fase de Grups en les jornades dels dies 15 i 16 –dijous i divendres, respectivament-, que definiran els quadres finals de dissabte –quan es jugaran els quarts de final i semifinals- i la final que es disputarà el diumenge 18 d’octubre. Val a dir que enguany el torneig comptarà amb la participació de 7 campions estatals i 5 subcampions que cercaran guanyar el títol de Campió d’Europa de la categoria.


Foto de grup equips participants
El sorteig per destriar els emparellaments dels primers partits tindrà lloc d’aquí a poc més d’una setmana, el 8 d’octubre. La competició de l’Eurockey Cup U17 està co-organitzada per MICsports, l’Ajuntament de Blanes i Eurockey. Pel que fa als diferents equips participants, així com els seus llocs de procedència, seran els següents :

Estat espanyol: CP Manlleu, FC Barcelona, AA Dominicos, Compañía de María
Itàlia: Hockey Breganze, Hockey Bassano, Hockey Sarzana
Portugal: HC Braga, SL Benfica
França: US Villejuif, Quintin RC, La Vendéenne
Àustria: RHC Dornbirn
Alemanya: RSC Cronenberg
Suïssa: RHC Wimmis
Anglaterra: RHC Letchworthhttp://www.blanes.cat/docweb/agenda-2015-10-15-hoquei
Data de realització: 09/29/2015 | Data de la darrera actualització: 10/02/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300