Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Quatre joves de Blanes, a les fases finals del concurs estatal de DJs “Vive Ahora Talent”


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/01/2015 11:24:01 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Quatre joves de Blanes, a les fases finals del concurs estatal de DJs “Vive Ahora Talent”

Dels 400 equips que van començar en la competició, s’ha fet una primera tria de 90 aspirants, entre els quals s’hi compta “Oversize”, format per un equip de quatre joves blanencs

El grup Oversize, amb un equip format per quatre joves de Blanes, viu aquests dies a l’espera de poder saber si finalment podrà aconseguir el seu somni, que els pot donar un decidit impuls en l’àmbit professional. Una coneguda marca de licors a través de MUWOM –The Music Word of Mouth-, organitza #ViveAhoraTalent, un concurs a la recerca de grups emergents, on es dóna l’oportunitat de viure una experiència única a través del treball en equip i el desenvolupament de diferents aptituds professionals.

L’objectiu del concurs és proporcionar treball en les disciplines desitjades i, fins al moment, ja s’han fet diverses eliminatòries. Dels 400 equips que van començar-lo, a dia d’avui només en segueixen 90 amb aspiracions a guanyar. L’equip Oversize de Blanes ha superat amb èxit totes les proves que se’ls ha plantejat i continuen molt esperançats de seguir fent-ho, després que es troben ja en les darreres etapes. El veredicte de la següent fase en què estan treballant el sabran a principis d’aquest mes de novembre.


Actuació Oversize - Fotografies: Oversize
Les proves que se’ls plantegen consisteixen en superar una sèrie de reptes vinculats al món de la música electrònica, amb l’objectiu de comprovar la vàlua dels aspirants. L’equip guanyador tindrà com a premi un viatge a la República Dominicana per a tots els membres de l’equip, on formaran part del cartell d’un esdeveniment musical i treballaran al costat dels millors DJs estatals. D’altra banda, també se’ls incorporarà en una borsa de treball per a futures contractacions.

Oversize, un grup format per joves de 19 a 28 anys

El grup Oversize es va posar en marxa oficialment al juny del 2015, i està format pels DJs Jofre Roger Gelabert, estudiant d’enginyeria de 23 anys; i Xavier Rodríguez, graduat en comptabilitat i finances, de 28 anys d’edat. Completen l’equip Berenguer Gelabert, de 19 anys i estudiant de producció audiovisual que exerceix les tasques de productor del grup; i Alex Garcia, de 23 anys, Comunity Manager, i graduat en comptabilitat i finances.


Xavi Rodríguez i Jofre Gelabert porten al món de la música i punxant prop de 10 anys, havent treballat una gran varietat d’estils musicals. Oversize es va començar a gestar l’any 2013 amb la intenció de presentar aquest projecte amb una solidesa major que la que tenien llavors. Per això, els dos DJ hi ha estat dedicant una gran quantitat d’hores en producció musical ja que, avui dia, un DJ ha de mostrar els seus dots artístics alhora que la seva habilitat a l’hora de mesclar. Després de diversos intents que no van acabar de reeixir, el grup Oversize es va presentar al gran públic amb el track de llançament Showy l’agost d’aquest 2015.


El talent per la música d’en Jofre i en Xavier troba els seus complements perfectes en els altres dos companys que formen part del grup. Així, Berenguer Gelabert analitza tots els detalls amb l’objectiu de poder donar la millor imatge, un altre dels aspectes al qual donen molta atenció. Per això, s’encarrega de la realització de totes les imatges i vídeos que es publiquen. D’altra banda, Alex Garcia, el Comunity Managuer del grup, treu el major profit possible del talent artístic dels membres de tot l’equip per portar Oversize al punt més àlgid del panorama actual.
Data de realització: 11/01/2015 | Data de la darrera actualització: 11/01/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300