Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El 1r Torneig de Pàdel Femení recull 1.700 € per Oncolliga Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/02/2015 06:21:06 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Llaç_RosaEl 1r Torneig de Pàdel Femení recull 1.700 € per Oncolliga Blanes

Celebrat al Club de Tennis i Pàdel Blanes, la competició va incloure un dinar popular i un sorteig solidari amb obsequis cedits per diversos establiments

Diversos socis i sòcies, així com personal tècnic i administratiu del Club de Tennis i Pàdel Blanes van organitzar fa unes setmanes el 1er Torneig de Pàdel Femení en motiu de la celebració del Dia Mundial de lluita Contra el Càncer de Mama, que s’escau el 19 d’octubre. L’objectiu de l’esdeveniment era col·laborar amb la tasca que fa Oncolliga Blanes en aquest municipi, a l’hora que es practicava esport i altres activitats que van ser molt ben rebudes per totes les participants.Lliurament del taló a Oncolliga Blanes i participants al 1r Torneig
de Pàdel Femení organitzat al Club Tennis i Pàdel Blanes
El resultat obtingut ha estat valorat de manera molt positiva des de l’organització, ja que finalment s’ha pogut lliurar a l’entitat solidària 1.700 € recaptats durant el torneig. La quantitat recollida ja estat entregada a Oncolliga Blanes, emplaçant-se ja de cara a la propera edició de la competició solidària, que al 2016 podria ser que també fos oberta a la participació d’esportistes masculins, després que enguany estava restringida només a dones i noies.


Sessió preparatòria prèvia
El 1er Torneig de Pàdel Femení celebrat el 18 d’octubre es va encetar a les nou del matí, amb l’arribada de les jugadores i acompanyants. Després de formalitzar la inscripció se’ls va lliurar un obsequi de benvinguda. Per la seva banda, les voluntàries d’Oncolliga Blanes van muntar una taula informativa sobre les seves activitats i articles de l’associació, així com amb material de venda de productes a benefici de l’entitat solidària: polseres i roses que duien el llaç –que identifica la lluita contra el càncer de mama-, confeccionat artesanalment per diverses sòcies i col·laboradores del Club de Tennis i Pàdel Blanes.Abans que comencessin els partits eliminatoris, es va oferir una activitat d’escalfament organitzada per una sòcia del club, professora d’educació física, i al llarg del matí es van anar jugant partits de trenta minuts sense altre objectiu que passar una estona entretinguda practicant aquest esport. En acabada la primera ronda de partits, es va proposar participar en una activitat alternativa al pàdel consistent en seguir coreografies preparades per una col·laboradora, comptant amb un gran èxit.


Després d’un dinar de germanor per recuperar forces, a la tarda es van reprendre els partits que faltaven per jugar i la jornada es va tancar amb un sorteig amb diversos obsequis cedits per col·laboradors. Per a l’organització del 1er Torneig de Pàdel Femení s’ha comptat amb el suport de: Blanda Gràfic, Copisteria i Gràfiques Blanes, Susanna Martín Disseny Gràfic, Juan Livio-Osteopatia Blanes, Ginpap, Bicentury, Ajuntament de Blanes, Fruites Gasol, Vins i Caves Estela, Frecarn, Totcarn, Frit Ravit, Pastisseria Marina, Albano Associats, Bar Restaurant La Terrasseta, Cachito, Celler El Cep, Òptica La Muralla, Cristina Fisioterapeuta, Dabber, Botiga Elogi, Floristeria La Camèlia, La Taverna de N’Esteve, Nox, Popmobile, Restaurant Sa Mar Blava, Pota Negra Xarcuteria, Restaurant Esquinita, Peruqueria Guapa’m, Farmàcia Adell, Autorentat Reyes i Issui.

Data de realització: 11/02/2015 | Data de la darrera actualització: 11/02/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300