Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Esport Extrem i la Salut a Aula Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/06/2015 11:01:41 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Esport Extrem i la Salut a Aula Blanes

La xerrada d’aquest dimarts 10 de novembre a la Biblioteca Comarcal anirà a càrrec del Doctor Ivan Ibáñez, especialista en Medicina de la Longevitat i Fisiologia de l’Exercici

La xerrada mensual que ha programat per aquest novembre Aula Blanes es presenta sota una pregunta prou interessant o, si més no, de ben segur que tots nosaltres ens l’hem fet en més d’una ocasió: Fer esport és sinònim de salut? Per respondre-la, es comptarà amb la participació del Doctor Ivan Iváñez, especialista en Medicina de la Longevitat i Fisiologia de l’Exercici. També és un gran coneixedor dels tractaments antiaging i nutrició preventiva, i ha estat director de diversos treballs d’investigació sobre l’exercici físic, l’envelliment, el rendiment esportiu i el metabolisme.


Trail Selva Marítima - Fotografia: Àngel Bautista
La població en general sap i entén que la pràctica de l’exercici físic de manera regular és bo per a la seva salut. Ara bé, hi ha un fenomen emergent en l’actualitat de curses populars de running, trail, muntanya i altres propostes que fa anys només les realitzaven els professionals de l’esport i que ara, en canvi, les fan corredors no professionals, cada vegada de manera més nombrosa. Aquestes curses i competicions són molt exigents físicament, portant freqüentment al límit físic del cos i el de la fisiologia humana.

A través de la xerrada, el Doctor Ivan Ibáñez mostrarà la dosi d’exercici físic més òptima per millorar el nostre grau de salut i, si es practica un esport de màxima exigència física, quines proves mèdiques i consells són els més recomanables que hem de tenir en compte per prevenir efectes secundaris derivats. La xerrada sobre esport extrem i salut organitzada per Aula Blanes tindrà lloc aquest dimarts 10 de novembre a les 20 h, a la Sala d’Actes Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal de Blanes.

Més informació al web d’Aula Blanes: www.aulablanes.cat, així com al vídeo promocional https://youtu.be/aq4JkjMA0W8
Data de realització: 11/06/2015 | Data de la darrera actualització: 11/06/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300