Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El CEAB presenta el projecte “Natura i Conservació de Zones Humides als Pirineus” a la Biblioteca


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/09/2015 10:56:51 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El CEAB presenta el projecte “Natura i Conservació de Zones Humides als Pirineus” a la Biblioteca

Es tracta d’una exposició que es podrà visitar fins al 30 de novembre, i es completarà el dimarts 24 de novembre amb una ponència amb l’investigador Marc Ventura

La Biblioteca Comarcal de Blanes allotjarà des d’aquest dilluns 9 de novembre i fins al proper dilluns 30 de novembre una exposició que es presenta sota el títol Natura i conservació de zones humides dels Pirineus, promoguda pel CEAB, el Centre d’Estudis Avançats de Blanes. L’exposició ha estat generada pel projecte LIFE+ LimnoPirineus, coordinat per l’investigador del CEAB Marc Ventura.

El seu objectiu és millorar l’estat de conservació d’espècies i hàbitats aquàtics d’alta muntanya dels Pirineus. En aquest sentit, presenta uns ambients molt desconeguts, els diferents àmbits aquàtics que es poden trobar als Pirineus, així com el seu estat de conservació i una breu presentació de les accions que s’estan duent a terme en el marc del projecte. Per completar l’exposició, el proper dimarts 24 de novembre a les 20 h està previst que l’investigador del projecte, Marc Ventura, protagonitzi una xerrada que tindrà lloc a la Sala d’Actes Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal.Data de realització: 11/09/2015 | Data de la darrera actualització: 11/09/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300