Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Campanya de Vacunació de la Grip


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/09/2015 12:05:46 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Campanya de Vacunació de la Grip

Per vacunar-se, els usuaris han de demanar cita amb la seva infermera als dos ambulatoris del Carrer Sebastià Llorens i de l’Avinguda d’Europa

Des del passat 19 d’octubre i fins a principis de desembre ha començat a Catalunya la Campanya de Vacunació. Tot i aquestes dates previstes, si algú es vol vacunar posteriorment i encara no ha patit la grip, també podrà fer-ho. Es recomana principalment a les persones majors de 60 anys, embarassades i entre els 6 mesos i 59 anys a tothom que pateix algun tipus de malaltia crònica en la que estigui especialment recomanada, com per exemple en diabetis, malaltia pulmonar, etc.

Per vacunar-se, els usuaris tan sols han de demanar cita amb la seva infermera perquè els hi administri, a través dels dos ambulatoris que hi ha a Blanes: al CAP de Blanes Centre –al Carrer Sebastià llorens, 4- i al CAP Blanes 2 de l’Avingud ad’Europa, 10. També s’ofereix la vacuna als cuidadors de pacients grans i/o fràgils, així com als treballadors de serveis públics, considerant aquets últims que són serveis essencials per a la població: policia, mossos, mestres, etc.

Més informació: http://grip.gencat.cat/ca/la_grip_ciutadania/


Data de realització: 11/09/2015 | Data de la darrera actualització: 11/09/2015

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300