Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Biblioteca Comarcal de Blanes participa en El Gran Recapte del proper cap de setmana


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/25/2015 03:24:37 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

BibliotecaLa Biblioteca Comarcal de Blanes participa en El Gran Recapte del proper cap de setmana

Fins al proper dissabte dia 28 s’ha sumat a la campanya i proposa a tothom que, a canvi de lliurar aliments a l’estand que hi ha al vestíbul de la biblioteca, es puguin endur llibres

No hi ha cap mena de dubte que a Blanes un dels equipaments per on hi passa regularment una gran quantitat de públic –només durant els seus primers 10 anys van ser 1 milió de lectors i usuaris- és la Biblioteca Comarcal. Una de les raons perquè sigui així és que en aquest indret s’hi organitzen habitualment moltes activitats. Ara, del què es tracta, és de participar activament en la campanya solidària Llibres que alimenten, a la qual s’hi ha sumat també les biblioteques d’arreu de la demarcació gironina.


Campanya "Llibres que alimenten"
Ens estem referint al Gran Recapte que organitza de cara al proper cap de setmana el Banc d’Aliments. La campanya Llibres que alimenten proposa a les biblioteques participants que recullin aliments i a canvi ofereixin llibres provinents de donacions o donants de baixa per part del servei, però que estan en perfecte estat i poden ser d’interès per als lectors i lectores.

D’aquesta manera, conflueixen alhora d’aprofitar la possibilitat de poder participar en la recollida d’aliments pel Gran Recapte i, alhora, donar un segon ús a llibres de qualitat. Els aliments que s’estan recollint a la Biblioteca Comarcal de Blanes són bàsicament els que habitualment es recomana en aquest tipus de campanya. Es tracta dels següents: oli, llet, llegums cuites i conserves de peix.


Per participa en la campanya, només cal acostar-se al vestíbul de la biblioteca on hi ha instal·lada la taula de recollida, així com els llibres que es poden triar a canvi de dipositar-hi aliments. La campanya estarà en marxa a Blanes fins el proper dissabte 28 de novembre, i l’horari per fer-ho és de dilluns a divendres de 9’30 a 14 h i de 16 a 20’30 h, així com el dissabte de 9’30 a 14 h.

La campanya Llibres que Alimenten compta amb la col·laboració del Banc d’Aliments de comarques de Girona i de l’Ajuntament de Blanes. D’altra banda, arreu del territori gironí també té el suport de la Diputació de Girona i Connexió Papyrus, entitat que es dedica a la recollida i resdistribució de llibres usats.

Data de realització: 11/25/2015 | Data de la darrera actualització: 11/25/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300