Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Diverses entitats i escoles de Blanes organitzen activitats per La Marató de TV3


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/07/2015 11:25:26 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

MarattTV3Diverses entitats i escoles de Blanes organitzen activitats per La Marató de TV3

Una vegada més, Blanes es bolca en l’organització de diverses activitats aptes per a tota la família, que tindran lloc principalment durant els dos propers caps de setmana

Des que Televisió de Catalunya fa La Marató, cada any són moltes les entitats i particulars de Blanes que participen organitzant activitats per recollir fons econòmics. Una de les que s’hi ha implicat des de fa més temps –enguany serà la 12a edició consecutiva- és l’Escola de Dansa Daina, que organitza el festival Dansa per la Marató, que tindrà lloc al Teatre de Blanes el diumenge 20 de desembre a les 18 h, i on participen diversos centres de ball tant de Blanes com d’altres poblacions.

També compten amb una llarga trajectòria sengles experiències que organitzen la Biblioteca Comarcal i l’Oficina de Català de Blanes. Així, fins el proper dissabte dia 12 la biblioteca organitza Llibres que curen on, pel preu simbòlic d’1 € -sumant-hi les aportacions que voluntàriament es vulguin fer-, es venen llibres de segona mà que provenen de donacions o descatalogats d’aquest servei.


Enlairament de Globus per La Marató de TV3 2014
Fotografia: Olga Garsaball
Per la seva banda, l’Oficina de Català, ofereix la possibilitat de fer un viatge culinari arreu del planeta a través de Tastets de Cuines del Món, que tindrà lloc el diumenge 20 de desembre, d’11 a 14 h, al Banc dels Músics del Passeig de Mar. Els alumnes de català s’encarreguen de portar plats cuinats a casa que són típics del seu lloc d’origen, de manera que es pot provar des d’un exòtic cus-cus fins a les gustoses migas, passant per un gran nombre d’exquisideses, tot al preu d’1 €.

Una altra iniciativa és la tómbola organitzada per Rotaract Club Es Portell que es farà el diumenge 13 de desembre durant tot el dia al Passeig de Dintre, davant l’Ajuntament. Per la seva banda, l’Associació de Treballadors de l’Hospital Comarcal de Blanes ha organitzat una sessió de classes de zumba i salsa per als adults, completada amb inflables per a la canalla el proper dissabte dia 12, de 9 a 14h., al Banc dels Músics del Passeig de Mar.

Diversos centres escolars també estan organitzant altres activitats, com per exemple l’Escola Mossèn Joan Batlle, que el divendres dia 11, a les 16’45 h, farà la 1a Marxa d’Orientació Nocturna Familiar, o bé l’Escola Sa Forcanera, que el mateix divendres a les 10 del matí ha preparat una marxa pels voltants de l’escola. Per la seva banda, el Cor de Cambra Sota Palau dedicarà la recaptació d’entrades que vengui del Concert de Santa Llúcia a La Marató de TV3. L’espectacle es farà el diumenge dia 13 a les 19 h a l’Església Santa Maria i inclourà un repertori nadalenc.


Activitat Manaies de Blanes per La Marató de TV3 2014
Per últim, l’Associació de Manaies de Blanes, també participa per segon any consecutiu en la recollida de diners per contribuir a La Marató de TV3. En quest cas ens emplacen pel cap de setmana següent: el dissabte dia 19 a la tarda farà una cercavila per diversos carrers del municipi que culminarà a la Plaça de l’Església, on hi haurà una recreació històrica que inclourà entrenaments militars romans.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 12/07/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300