Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El CAU de organitza diumenge una Canicros i Cursa Popular per La Marató de TV3


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/07/2015 11:30:51 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

MarattTV3El CAU de organitza diumenge una Canicros i Cursa Popular per La Marató de TV3

Es dóna la opció que es participi acompanyat del gos o sol pel mateix preu. L’any passat, en què es va fer per primera vegada, es van aconseguir reunir més de 3.300 €

L’Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa de Blanes sempre ha promogut i s’ha implicat en accions solidàries que donin sentit al caire educatiu i social que el caracteritza. Seguint aquest plantejament, un any més el CAU ha organitzat per aquest cap de setmana una activitat entre lúdica i esportiva per contribuir a recaptar diners per La Marató de TV3, que enguany està dedicada a la diabetis i la obesitat.

Coincidint amb el mateix dia en què tindrà lloc el programa televisiu, el proper diumenge 13 de desembre proposa participar en una Canicros i Cursa Popular oberta a tota la família. El recorregut és de 8 kilòmetres a peu pla, per la qual cosa es pot fer caminant o corrent, a gust del consumidor. L’altra opció és participar acompanyat del gos –d’aquí el nom de Canicros- pel mateix preu, sense pagar un cost addicional.


Marxa Popular del CAU per La Marató de TV3 2014
Autor Fotografies: Jordi Roig
Ja sigui fent el recorregut sols o bé acompanyats, el preu d’inscripció és el mateix: 6 €, a canvi dels quals també es rebrà el corresponent avituallament i un entrepà en finalitzar, per reposar forces, així com el corresponent dorsal, tant per a humans com per a animals. Les inscripcions s’estan fent anticipadament a tres establiments: Papereria Can Bitlloch i Mateu Motor de Blanes, així com a Botiga La Janina, a Lloret de Mar. També podran apuntar-se el mateix dia de la prova, diumenge vinent, a partir de les 9 del matí

La sortida i arribada es farà des del mateix lloc, al Passeig de Mar a l’alçada del Carrer Ample, a partir de les 10 del matí. Enguany és la segona edició consecutiva en què el CAU organitza aquesta activitat. L’any passat van participar a la Cursa Popular que també es podia cobrir amb l’animal de companyia un total de 380 persones, i es van aconseguir reunir 3.312’65 €, ja que també s’hi van sumar els guanys obtinguts amb d’altres activitats que s’havien fet el dia anterior.


Amb anterioritat, al 2012, Blanes va allotjar una experiència similar amb la mateixa finalitat de recollir fons econòmics per a la Marató de TV3. En aquesta altra ocasió el CAU va col·laborar oferint una botifarrada popular quan va acabar la marxa.

Reglament per participar a la Canicros

En cas que es vulgui participar acompanyat del gos cal seguir diverses qüestions bàsiques, de les quals és que tots han de tenir el xip implantat. S’admetrà tot tipus de races de gossos, sempre i quan estiguin en bona forma física i superin el control veterinari obligatori que es realitzarà abans que comenci l’esdeveniment, a càrrec d’especialistes. Les vacunes obligatòries són l’antiràbica i la polivalent (per parvovirosis, leptospirosis, moquillo caní i hepatitis canina).


No s’admetrà la participació de gossos manifestament perillosos, no perquè es tracti de races qualificades com a tal, sinó perquè aquell animal en concret ho sigui. D’altra banda, també es demana que aquells gossos que són conflictius encara que no siguin de cap raça perillosa -és a dir: que tenen reaccions estranyes davant altres gossos-, portin morrió durant la sortida, o bé fer-ho en darrer lloc del grup.

En l’organització de la Canicros i Cursa Popular l’AEiG Pinya de Rosa compta amb la col·laboració de l’Hospital Clínic Veterinari Cinos, Canisseria Can Burguet, Creu Roja, Pastisseria Orench, Carnisseria Can Queldra, Can Borràs, Can Gironès, la Cooperativa Conca de la Tordera, l’Ajuntament de Blanes i els tres establiments on es poden fer les inscripcions els dies abans en què tindrà lloc l’esdeveniment.

Data de realització: 12/07/2015 | Data de la darrera actualització: 12/07/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300