Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Més de 3.000 persones omplen la Ciutat Esportiva Blanes pels Campionats Comarcals de Seleccions


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/09/2015 03:25:28 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

fragment logotip ciutat esportiva de BlanesMés de 3.000 persones omplen la Ciutat Esportiva Blanes pels Campionats Comarcals de Seleccions

Han participat més de 60 seleccions de Futbol Sala d’arreu de Catalunya en quatre categories masculines i dues de femenines, amb una gran varietat d’equips classificats

Durant el cap de setmana del 5 i 6 de desembre la Ciutat Esportiva Blanes ha estat la capital catalana del futbol sala base a través dels Campionats Comarcals que s’han allotjat en aquest equipament. Aquesta ha estat la cinquena edició de la competició, que ha aplegat més de 3.000 persones sumant els jugadors i jugadores participants, a més a més dels respectius equips tècnics i espectadors que no s’han volgut perdre l’ocasió de recolzar els i les petits cracks del futbol sala.


Cloenda Campionats Comarcals de Seleccions de Base
Futbol Sala de Catalunya - Fotos: Federació Catalana Futbol
En total han participat més de 60 seleccions d’arreu de Catalunya, demostrant el bon estat de salut d’aquest esport, sobretot per la gran varietat d’equips que finalment han assolit les quatre primeres posicions. En la categoria de Benjamins Masculí el campió ha estat el Vallès Oriental, seguit pel Barcelonès Sud, el Vallès Occidental i el Barcelonès Nord; en Alevins Masculí el Barcelonès Nord ha aixecat la copa de campió, seguit pel Baix Llobregat, el Barcelonès Centre i la selecció de Tarragona/Terres de l’Ebre.

Per la seva banda, en Infantils Masculí el campió ha estat la selecció del Barcelonès Centre, seguit pel Maresme, Barcelonès Nord i Baix Llobregat; en Cadets Femení les jugadores del Baix Llobregat s’han proclamat campiones seguides de la selecció que aplegava jugadores de Girona/Maresme/Vallès Oriental/Osona; en tercer lloc s’ha situat el Barcelonès/Vallès Occidental i en el quart la selecció d’Andorra.


En Cadets Masculí, el Barcelonès Centre ha estat el campió seguit pel Maresme, Catalunya Central i Andorra. Per últim, a la categoria de Juvenil Femení les campiones han estat les de la selecció del Barcelonès/Vallès Occidental seguides per la Catalunya Central, en tercer lloc la selecció de Girona/Maresme/Vallès Oriental/Osona i, a la quarta plaça, el Baix Llobregat.


Partit Fase Final Camionats 2015
Els Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala estan organitzats per la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol amb el suport de l’Ajuntament de Blanes, així com d’altres estaments i entitats. Al llarg de tot el dissabte es van disputar els diferents partits corresponents a les semifinals, mentre que l’endemà diumenge es van dirimir les finals de les diferents seleccions, tancant-se l’esdeveniment amb la cerimònia d’entrega de premis als quatre primers classificats.

Data de realització: 12/09/2015 | Data de la darrera actualització: 12/09/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300