Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Acte d’Homenatge a set treballadors de l’Ajuntament de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/23/2015 03:22:35 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

EscutLat_BlauActe d’Homenatge a set treballadors de l’Ajuntament de Blanes

S’ha fet un reconeixement a tres persones que han complert els 25 anys de servei en el consistori blanenc i a d’altres quatre que s’han jubilat aquest 2015

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Blanes ha allotjat avui al migdia un acte que durant aquests darrers anys ja ha esdevingut tradicional coincidint amb la proximitat de les festes de Nadal. Es tracta del reconeixement que se li fa a diversos membres de la plantilla municipal. D’una banda, s’ha homenatjat als treballadors i treballadores que s’han jubilat durant aquest 2015, i de l’altra als qui ja han complert els 25 anys de servei en el consistori blanenc.


Els treballadors i treballadores homenatjats
L’acte, senzill però emotiu sobretot per als seus protagonistes, l’han encapçalat l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, acompanyat de regidors i regidores de l’Ajuntament. També han participat representants dels sindicats i la part social del consistori, així com companys i companyes de feina dels homenatjats, que s’han sumat amb la seva presència al reconeixement públic per tants anys de dedicació.

Durant l’acte d’homenatge, s’han anat projectant diverses fotografies de l’homenatjat a la pantalla de la Sala de Plens. Es tractava d’instantànies que ajudaven a recordar el pas dels treballadors i treballadores durant aquests darrers anys al costat dels respectius companys en diferents departaments del consistori blanenc. Com és habitual, l’Arxiu Municipal s’ha encarregat de recopilar i editar les fotografies pel muntatge.

Quatre persones que s’han jubilat i tres amb 25 anys de servei

Del total de set persones que avui han protagonitzat el lliurament dels reconeixements, a tres d’elles se’ls ha fet perquè ja han complert els 25 anys de servei a l’Ajuntament de Blanes. Es tracta dels agents de la Policia Local de Blanes Iolanda Fernández Manchón i Eduardo Ruiz Bacas, així com una de les arquitectes municipals del Departament d’Urbanisme Mercè Prades Valls, que va complir els 25 anys de treball al consistori l’any passat, però no va poder assistir a l’acte i per això se li ha lliurat enguany.


Per la seva banda, els quatre treballadors que s’han jubilat aquest any són Rafael Berrocal Domínguez, que havia estat electricista a les Brigades Municipals; Cristóbal Chamizo Contreras, que en els darrers anys havia estat conserge-mantenidor a l’Escola Carles Faust; Manuel Jiménez Sopedra, fuster de les Brigades Municipals des que va començar a treballar-hi; i Jordi Puigvert Valls, que ha fet de conserge-mantenidor a la Biblioteca Comarcal de Blanes aquests darrers anys.


La Sala de Plens, durant el refrigeri que s'ha ofert
per tancar l'acte
El personal que ha complert els vint-i-cinc anys de servei a l’Ajuntament ha rebut com a obsequi un pin que reprodueix la silueta de Sant Joan i el Convent de Blanes, mentre que als quatre treballadors se’ls ha lliurat una reproducció de la façana principal de l’edifici consistorial. L’únic dels homenatjats que no ha pogut assistir ha estat Eduard Ruiz Bacas, a qui properament està previst fer-li arribar el seu corresponent pin pels 25 anys de servei.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 12/23/2015


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300