Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes i Girona distingeixen els èxits de sis esportistes blanencs d’elit destacats en diverses disciplines


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/01/2016 12:51:44 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes i Girona distingeixen els èxits de sis esportistes blanencs d’elit destacats en diverses disciplines

L’Ajuntament i la Diputació han reconegut la trajectòria de Marina Bassols, Francesc Zurita, Marina Molina, Carlos Ordóñez, Michael Parra i Xavi Marina

Aquests dies la ciutat de Blanes està vivint sengles actes de reconeixement on els protagonistes són esportistes d’elit del municipi que s’han distingit per la seva trajectòria, i a qui es vol recolzar perquè continuïn conreant els èxits que ja han anat assolint. Els dos darrers reconeixements que han tingut lloc s’han fet en el marc del programa de la Diputació de Girona d’ajuts a esportistes individuals gironins que participen en competicions d’alt nivell.


Xavi Marina, Joel Comas, Marina Molina, Francesc Zurita,
Carlos Ordóñez, Marina Bassols i Michael Parra
El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, Joel Comas, s’ha encarregat en totes dues darreres ocasions de lliurar els xecs amb les respectives subvencions en metàl·lic als sis esportistes representants de diverses disciplines que s’han escollit en aquesta nova anualitat. Els actes s’han allotjat a la Ciutat Esportiva Blanes, i l’objectiu de les subvencions és donar suport a l’acció de promoció i foment de l’activitat fisicoesportiva.


Acte reconeixement - Sala de Premsa Ciutat Esportiva Blanes
Els sis joves de Blanes a qui s’han lliurat els reconeixements, així com les respectives disciplines esportives que practiquen i els imports subvencionats, són els següents:

Esport Subvenció
Marina BassolsTennis427’03 €
Francesc ZuritaCiclisme320’27 €
Marina MolinaTwirling453’72 €
Carlos OrdóñezVela453’72 €
Michael ParraMotociclisme373’65 €
Xavi MarinaRunning400’34 €


Suport a l’esport de la Diputació de Girona

Es tracta d’un ajut econòmic que es concedeix des de la Diputació de Girona de manera coordinada amb els ajuntaments. Els i les esportistes a qui es reconeixen els èxits assolits participen regularment en competicions de nivell estatal o superior, i la quantia que se’ls lliura significa també un estímul per continuar treballant en les respectives disciplines que practiquen i representen.


Joel Comas i Francesc Zurita
Per fer efectiu aquests suports, l’Àrea d’Esports, Salut i Qualitat de Vida de l’Ajuntament de Blanes s’ha encarregat de formalitzar tots els tràmits necessaris, actuant de mitjancer perquè els sis esportistes que s’han triat poguessin aconseguir la quantitat econòmica per seguir participant en competicions. La Diputació de Girona és qui finalment, vista la documentació presentada, dóna el vistiplau per a la concessió dels ajuts.

Foto de Grup amb els esportistes i respectius
acompanyants a l'acte de reconeixement
En tots dos actes, Joel Comas va encoratjar als joves esportistes a continuar treballant en les respectives disciplines que conreen. El regidor d’Esports també els va agrair el seu esforç: “No tan sols perquè a través de les competicions internacionals a tot arreu on aneu actueu d’autèntics ambaixadors de Blanes. En nom de la població i de l’Ajuntament a qui represento us agraïm el vostre esforç personal, que fa possible que els vostres èxits els puguem compartir i sentir-los també molt nostres, de tota la vila”.
Data de realització: 02/01/2016 | Data de la darrera actualització: 02/01/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300