Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Ciutat Esportiva Blanes, capital del futbol base


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/01/2016 03:16:03 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Ciutat Esportiva Blanes, capital del futbol base

Aquest passat cap de setmana s’hi ha disputat la 5a edició de la Fase Final de Prebenjamins de la Lliga Catalana de Futbol Sala, que ha aplegat 60 equips d’arreu de Catalunya

Al llarg de l’any la Ciutat Esportiva Blanes allotja una gran quantitat d’esdeveniments de diferents disciplines que fan que la instal·lació llueixi més que mai. Però potser quan ho fa encara amb més intensitat és quan es disputen competicions on els protagonistes són els més petits, els qui militen en les categories base: les promeses de futur dels respectius equips als què pertanyen.


Entrega Trofeus Fase Final Prebenjamins
Aquest ha estat el cas de l’esdeveniment d’aquest passat diumenge, quan ha tingut lloc la 5a edició de la Fase Final de Prebenjamins, organitzada per la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol, amb la col·laboració de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Blanes. L’entrega de trofeus als 60 equips participants va tancar ahir al vespre la intensa jornada que va significar la competició, que ha aplegat jugadors i jugadores procedents d’arreu de Catalunya.


Entre les autoritats que van encapçalar l’acte d’entrega de premis d’ahir al vespre, s’hi comptaven el regidor d’Esports, Joel Comas, així com el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Blanes, Quim Torrecillas. Val a dir que aquesta darrera edició de la competició ha estat la que fins al moment ha congregat el major nombre d’equips participants, després que inicialment la primera edició en va comptar amb 18.


Per fer possible dirimir les respectives classificacions dels 60 equips classificats, la trobada es va dividir en 15 grups de 4 equips cadascun, distribuïts segons la seva classificació a la competició de lliga. En total, es van disputar 90 partits amb una duració de 25 minuts cadascun d’ells, disputant-se en una única part, sense temps mort. A banda de gaudir de la festa del futbol en què ha esdevingut la Fase Final de Prebenjamins, els jugadors i jugadores també van disposar d’un parc lúdic amb diferents activitats, entre elles una pista americana.

Data de realització: 02/01/2016 | Data de la darrera actualització: 02/01/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300