Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Oficina Jove de la Selva i l’Ajuntament de Blanes treballaran conjuntament en polítiques de joventut


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/03/2016 02:22:11 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

OFICINA JOVE DE LA SELVAL’Oficina Jove de la Selva i l’Ajuntament de Blanes treballaran conjuntament en polítiques de joventut

El regidor de Joventut, Joel Comas, ha conegut de primera mà els serveis que s’ofereixen des de l’Oficina del Consell Comarcal i ha tractat les necessitats del municipi en aquesta àrea

L’Oficina Jove de la Selva del Consell Comarcal de la Selva i l’Ajuntament de Blanes sumaran esforços i treballaran conjuntament en les polítiques de joventut durant l’actual mandat del 2015-2019. Així ho han acordat les dues administracions en el marc de la reunió que han mantingut aquesta setmana el regidor de Joventut de Blanes, Joel Comas, el conseller de Joventut del Consell Comarcal, Joan Antoni Hervías, i els respectius tècnics.


El conseller de Joventut, Joan Antoni Hervías, el regidor de Joventut,
Joel Comas, i els respectius tècnics
Durant la trobada s’han donat a conèixer els serveis que s’ofereixen des de l’ens comarcal i s’ha presentat tot l’equip de tècnics. Per la seva banda, tant el regidor de com la tècnica de Joventut de Blanes han explicat les necessitats que té el municipi en aquesta àrea. Segons Joel Comas “Aquesta reunió també ha servit per establir uns mecanismes de col·laboració amb l’ens comarcal en el desenvolupament de les polítiques municipals de joventut, i també en la redacció del Pla Local de Joventut”.

Entre els acords que s’han pres hi ha obrir un procés d’assessorament i acompanyament en la redacció del Pla Local de Joventut i, alhora, fer arribar pròximament els serveis que s’ofereixen des de l’Oficina Jove de la Selva a tots els joves de Blanes. En la mateixa línia, s’ha acordat crear un espai de coordinació de les polítiques de joventut en els municipis de Blanes, Lloret i Tossa. A banda de Blanes, des de l’Oficina Jove de la Selva s’han fet diverses reunions amb regidors i tècnics de joventut d’altres municipis per assessorar-los en la redacció del Pla Local de Joventut.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 02/03/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300