Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Festa de Carnestoltes al Morralla amb el grup“Pelukass”


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/03/2016 12:42:36 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Festa de Carnestoltes al Morralla amb el grup“Pelukass”

La gresca de carnaval alternativa es farà dissabte a la nit i inclou un Concurs de Disfresses. Els caps de cartell del concert són un grup de versions punk, rock i pop nacional i internacional

Durant aquest cap de setmana la gent jove i els qui encara ho són de tot cor també tenen la possibilitat de participar a la festa de carnaval que es farà a la sala Morralla, que organitza dissabte a la nit un gran esdeveniment com alternativa, començant amb un concert que també inclourà un Concurs de Disfresses amb un premi molt especial per al més agosarat i/o més traçut.


Els "Pelukass" en concert
El concert compta com a cap de cartell amb un grup de luxe: Pelukass, que ofereixen versions punk, rock i pop nacional i internacional des dels anys 80 fins a l’actualitat. Amb aquest precedent, no cal avançar que a la sala del Morralla es podrà gaudir d’un concert on sonarà des dels temes que mai passen dels immortals Queen fins a Shakira, passant pel Chaval de la Peca, Eminem, Pont Aeri i fins i tot les Spice Girls, per no excloure a ningú.


A la seva carta de presentació, Pelukass ja garanteix que no tan sols són un grup de versions, sinó que dalt de l’escenari fan un show d’allò més boig i divertit. Els Pelukass ja s’han fet un nom propi dalt l’escenari, sobretot arran que al 2014 van actuar a la sala Mirona amb un primer concert, quan aleshores s’anomenaven The Pelucas Muertas. L’èxit d’aquesta actuació va ser tan impactant que van decidir perfeccionar el repertori i ara s’han consolidat com a grup de versions amb el seu espectacle #onéselcanari?


Concert "Pelukass" a La Mirona
Per arrodonir la festa, la sessió la completaran els Broots PD’s, que han preparat una selecció especial de Carnaval perquè la gresca no s’aturi. Tornant al Concurs de Disfresses, val a dir que hi haurà un premi per a la millor disfressa gràcies a la col·laboració de Cervesa Marina, Bowling Center i SCS F.Massens. L’entrada per accedir a la festa és de 3 €, i les consumicions a la barra, com és habitual, són a preus populars. La festa començarà dissabte a 2/4 d’11 de la nit.

Data de realització: 02/03/2016 | Data de la darrera actualització: 02/03/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300