Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El món dels adolescents a Aula Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/09/2016 11:07:49 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

AulaBlanesEl món dels adolescents a Aula Blanes

La Biblioteca Comarcal allotja aquest dimarts 16 de febrer una xerrada sobre aquesta temàtica, a càrrec Toni Muñoz, Llicenciat en Filosofia i Doctor en Ciutadania i Drets Humans

Puntual a la seva cita mensual durant el curs escolar, Aula Blanes ha programat per aquest dimarts 16 de febrer a les 8 del vespre una conferència que aquest cop entra dins l’àmbit de l’educació i la societat en general. Presentada sota el títol L’adolescent i l’adult. Com es tracten?, anirà a càrrec de Toni Muñoz, Llicenciat en Filosofia i Doctor en Ciutadania i Drets Humans.

La seva vida professional la dedica a la docència i al tracte amb els adolescents i, a banda d’aquesta participació en el cicle de xerrades, també està vinculat al projecte Àgora que promou igualment Aula Blanes, dedicat al pensament crític per a joves. A la xerrada, el ponent discutirà sobre la relació adolescent-adult des d’una perspectiva filosòfica i, sobretot, ètica. Serà sobre diferents qüestions i reflexions que planteja el tracte amb la persona en un període de la vida tan vital, però alhora tan vulnerable, com és l’adolescència.


Toni Muñoz, ponent de la xerrada d'Aula Blanes
Conceptes com el d’autonomia dels menors d’edat i els perjudicis que influeixen en la relació amb els adolescents, centraran part del discurs. Posicions com el relativisme moral i l’individualisme i actituds com la permissivitat i la sobreprotecció davant l’autonomia de la persona jove, es tractaran a la xerrada. El ponent proposarà criteris ètics que representin una manera comuna de relacionar-se amb l’adolescent des del món adult i, en concret, des de l’àmbit del professional que tracta amb els adolescents.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 02/09/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300