Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Correus estrena un mata-segells turístic dedicat a Blanes i la Costa Brava


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/11/2016 11:09:06 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Correus estrena un mata-segells turístic dedicat a Blanes i la Costa Brava

Filatèlics, clients i turistes podran demanar a partir d’avui aquesta estampació especial per als seus enviaments a l’Oficina de Correus de Blanes

L’Oficina de Correus de Blanes ha estrenat avui dijous un mata-segells permanent molt especial, en la línia de les edicions de productes que periòdicament efectua aquest servei. El seu objectiu és contribuir a la projecció turística del municipi, tot destacant la condició privilegiada que té Blanes com a portal meridional de la Costa Brava.


Estampació del nou mata-segells dedicat a Blanes i la Costa Brava
El mata-segells, que estarà permanentment en l’Oficina de Blanes des d’aquest 11 de febrer, ha estat dissenyat per atendre les peticions dels veïns de la localitat, els filatèlics i tots aquells turistes que desitgin estampar-lo a les seves trameses postals. En aquest sentit, doncs, es vol enriquir els seus enviaments de cartes, postals i paquets amb la referència a l’interès turístic de la vila.

Tal com ha explicat avui al matí el director de l’Oficina de Blanes, Antonio Sánchez Díaz, es tracta que tothom qui estigui interessat s’hi adreci i demani que se li estampi la tramesa que vulgui fer si desitja fer-ho específicament amb aquest mata-segells. L’única condició indispensable –lògicament- és que en la carta o postal hi hagi els corresponents segells que pertoquen per la tramesa.


El director de l'Oficina de Correus de Blanes, Antonio Sánchez
En l’estampació que fa el nou mata-segells s’hi veu reproduïda una panoràmica del perfil de la Costa Brava a Blanes que es pot gaudir des del Jardí Botànic Marimurtra, fàcilment identificable en el dibuix al haver-hi el conegut Templet de Linné que tant blanencs com visitants han immortalitzat en milers de fotografies. En el mata-segells també hi apareix el nom de Blanes, així com la data de l’enviament.D’aquesta manera, Blanes i la Costa Brava viatjaran per tot el món plasmats a les cartes i postals que s’enviïn des de l’Oficina de Correus de Blanes. El servei postal ha emès enguany 40 mata-segells turístics destinats a les oficines més importants d’arreu de Catalunya, dissenyats per col·laborar amb la promoció turística del país, tot fent difusió de llocs i monuments emblemàtics mitjançant els enviaments de correspondència.


Data de realització: 02/11/2016 | Data de la darrera actualització: 02/11/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300