Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

10è Sopar Anual de l’AECC- Catalunya Contra el Càncer de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/22/2016 12:08:46 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

10è Sopar Anual de l’AECC- Catalunya Contra el Càncer de Blanes

Una setantena de persones han participat en la trobada encapçalada per les presidentes de l’entitat de Blanes i Girona, així com per l’alcalde de la localitat de la Costa Brava

L’AECC – Catalunya Contra el Càncer de Blanes ha celebrat una vegada més el sopar anual de socis, amics i simpatitzants de l’entitat, una vetllada que va tenir lloc aquest passat divendres, 19 de febrer. Un total de 70 persones van participar en aquesta trobada que serveix per fer balanç de les activitats realitzades durant l’any anterior, així com per seguir mantenint i estrenyent els vincles entre tots els assistents.


L'alcalde de Blanes, la presidenta i vice-presidenta de l'AECC Girona,
el tinent d'alcalde d'Hisenda, i la presidenta i coordinadora de l'AECC Blanes
L’acte el van encapçalar la presidenta i vice-presidenta de l’AECC – Catalunya Contra el Càncer de Girona, Pilar Cort i Joana Puig, respectivament, així com la presidenta i la coordinadora de l’AECC – Catalunya Contra el Càncer de Blanes, Isabel Canaleta i Rosa Riba, respectivament. També van assistir-hi l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, i el tinent d’alcalde d’Hisenda i Patrimoni de l’Ajuntament de Blanes, Nicolás Laguna.

Enguany ha estat la desena edició en que s’ha celebrat aquest esdeveniment, que es va tancar de manera festiva i distesa, amb música i un sorteig final entre tots els assistents. Abans d’iniciar l’àpat, la presidenta de la Junta Local de Blanes, Isabel Canaleta, va adreçar unes breus paraules d’agraïment per la feina esmerçada per totes les persones que fan possible que l’entitat segueixi podent acomplir els seus objectius de lluitar contra aquesta malaltia.

L’AECC Catalunya Contra el Càncer de Blanes, una entitat molt activa

L’AECC-Catalunya Contra el Càncer de Blanes ja fa molts anys que es va posar en marxa en aquest municipi, on periòdicament organitza diversos esdeveniments de sensibilització, així com de recapta de recursos econòmics. Un dels més destacats és el què té lloc cada any pels volts del mes d’agost, quan la vila registra un major nombre de visitants al ser una població turística.


Sopar de l'AECC Catalunya Contra el Càncer de Blanes
Es tracta de la tradicional postulació que s’organitza coincidint amb tot un cap de setmana arreu de tot el municipi amb l’objectiu de recollir fons econòmics per seguir investigant i donar serveis de lluita contra el càncer. L’any passat la jornada de recapta va tenir lloc els dies 8 i 9 d’agost, i es van aconseguir reunir un total de més de 16.600 euros.

A canvi de fer un donatiu voluntàriament, tots els qui accedien a col·laborar-hi rebien el popular gomet que li enganxaven a la samarreta, a la camisa o allà on els feia més gràcia. També es regalaven les conegudes cintes per lluir a la motxilla, la bossa de mà o a la bicicleta, que enguany era de color lila; o bé els globus amb què s’obsequiava a la canalla.


Per poder fer la recaptació, es va comptar amb la feina desinteressada de prop d’un centenar de voluntàries i voluntaris que, bé passejant-se amb les guardioles, bé atenent una taula, van contribuir a què la postulació fos una vegada més tot un èxit. En total, a través de tots ells i elles, es van recollir a peu de carrer 7.662’57 €, una quantitat més elevada que la que s’havia aplegat l’any anterior, concretament 50 € més. A aquesta xifra s’hi van afegir els 9.000 € que van aportar directament diverses empreses i institucions de Blanes i poblacions de la rodalia.


L’AECC – Catalunya Contra el Càncer de Blanes va agrair en especial la feina desinteressada de totes les dones i homes, noies i nois que van fer possible que un any més es pogués realitzar la jornada de recapta del mes d’agost. Durant tot aquell cap de setmana hi van haver 9 taules distribuïdes arreu del municipi dissabte al matí, així com tota la jornada del diumenge, quan la pluja va fer acte de presència i va deslluir un xic les darreres hores de l’activitat. Les taules estaven situades principalment a Blanes Centre, així com a La Plantera, Els Pavos i Els Pins.
Data de realització: 02/22/2016 | Data de la darrera actualització: 02/22/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300