Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Dafne Galvany i Mario Ros prenen possessió del seu càrrec de regidors a l’Ajuntament de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/25/2016 11:24:38 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Dafne Galvany i Mario Ros prenen possessió del seu càrrec de regidors a l’Ajuntament de Blanes

Queda pendent saber quines regidories encapçalaran, en funció de la nova distribució del cartipàs municipal que encara ha d’acabar de de perfilar l’equip de govern

El primer punt destacat de l’ordre del dia del ple d’avui un cop s’ha tramitat l’aprovació de la darrera acta de treball ha estat la presa de possessió dels dos nous regidors que s’han incorporat a l’Ajuntament de Blanes des d’avui dijous. Es tracta de Mario Ros Vidal (PSC) i Dafne Galvany Rossell (CDC), que han entrat en substitució de Susana Ramajo i Txell Salarich, respectivament.

Després que han pres possessió del càrrec, l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, ha lliurat als nous membres de la corporació la insígnia oficial de l’Ajuntament de Blanes, un pin que reprodueix l’escut municipal i que solen lluir en motiu dels actes oficials tots els regidors i regidores del consistori blanenc. Per a tots dos és la seva primera experiència en l’àmbit polític, i es van presentar a les respectives llistes a les eleccions del 2015 com a independents.


Dafne Galvany i Mario Ros
Avui ja han assistit a la seva primera sessió plenària i des d’ara, tots dos passaran a formar part de l’equip de govern, tot i que encara no se sap quines regidories encapçalaran. Això és perquè arran de la renúncia presentada per les dues anteriors regidores el passat mes de gener l’alcalde va anunciar que es volia fer un canvi en el cartipàs municipal, cosa la qual encara s’ha d’acabar de perfilar.

Susana Ramajo encapçalava les àrees d’Acció Social, Educació i Cooperació i Solidaritat. Per la seva banda, Txell Salarich era la primera tinenta d’alcalde amb dedicació exclusiva, i era responsable de les regidories de Promoció de la Ciutat, Turisme Fires i Comerç, Activitats i Cementiri. Totes dues exregidores van presentar les respectives renúncies per motius personals.

Dafne Galvany Rossell

Nascuda a Blanes fa 27 anys, Dafne Galvany és llicenciada en Enginyeria Industrial Superior per l’Institut Químic de Sarrià de Barcelona (Universitat Ramon Llull). La nova regidora de CDC treballa com autònoma en la seva pròpia empresa, Galvany Enginyeria & Arquitectura, i el seu projecte de final de carrera d’Enginyeria Industrial el va fer a l’empresa farmacèutica alemanya Boehringer Ingelheim, a la seva fàbrica de Malgrat de Mar.


Presa de possessió Dafne Galvany
Ha estat sòcia fundadora del Club Rotaract Es Portell de Blanes i ha realitzat un Curs de Lideratge RYLA –Rotary Youth Leadership Awards- a Barcelona. Des de fa més de 20 anys, està relacionada amb el món del ballet clàssic a través de l’Escola de Dansa Daina, i realitza tots els exàmens de ballet clàssic atorgats per la Royal Academy of Dance de Londres.

Mario Ros Vidal

El nou regidor del PSC és músic i compositor de prestigi internacional, i les seves obres s’han interpretat arreu de l’estat espanyol, així com a Europa, Argentina i Nova York. Nascut a Blanes fa 50 anys, és membre de l’Associació Catalana de Compositors i soci de la SGAE, i al llarg de la seva carrera com a compositor ha estat guardonat amb diversos premis i reconeixements internacionals en països com Itàlia i Bèlgica, entre d’altres.


Presa de Possessió Mario Ros
Ha rebut encàrrecs del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, de la Fundació Juan March, l’Associació Catalana de Compositors, així com de diversos intèrprets. En l’àmbit acadèmic ha estat professor en el Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona, ha escrit diversos articles, i exerceix com a professor de piano, llenguatge musical, composició i cultura musical.
Data de realització: 02/25/2016 | Data de la darrera actualització: 02/25/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300